Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.733
- 36.242
- 2.773
New courtois deniyor alabilirsek 10 sene kaleci aramayız.
yav bu istatistik biz kimi istersek ona geçiyor gibi geliyor bana
sanki bizi koparıyor birileri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
New courtois deniyor alabilirsek 10 sene kaleci aramayız.
Bütün alt yapı oyuncularımız öyle ya ben abartıldığı kadar kötü bir alt yapımız olmadığını düşünüyorum yunusa neler neler deniyordu mesela birazda Türk futbolcular geç gelişiyor Avrupadaki gibi 17-18 değil 20 li yaşlarda parlıyorlar genetik bi durum bence berattan çok umutluyum bende nedense yunustan bile daha iyi olacak gibi geliyorCagri hızlı gelişen gençlerden ve babası yüzünden de erken sans bulacak şansına
Furkan yavrumun hicbiseyi olmadığı için gol krali ve asist kralı olmasi gerekti bu sezon.furkan çok hassas ve 2 sezondur çok üzülüyor şans verilmediği icin
Berat yunustan iyi olabilir ama stili farklıBütün alt yapı oyuncularımız öyle ya ben abartıldığı kadar kötü bir alt yapımız olmadığını düşünüyorum yunusa neler neler deniyordu mesela birazda Türk futbolcular geç gelişiyor Avrupadaki gibi 17-18 değil 20 li yaşlarda parlıyorlar genetik bi durum bence berattan çok umutluyum bende nedense yunustan bile daha iyi olacak gibi geliyor
Ben açıkçası sol stoper alınacağını zannetmiyorumBenim kitlendigim denklem osimhen isi sonrasi kaleci-sol stoper denklemi
Apokerimin CL yi kaldirabilecegini sanmiyirum tek basina o pozisyonda.
Lucimi ihtimali olsa- kalede gunay kalsin o butceyi kullanip lucimi koyalim davinson yanina fikrindeyim bir noktada(ya da farkli bir sol stoper , ismi populer oldugundan lucimi dedim)
Cunku osi sonrasi 2 pozisyona bonservisli hamleler yapacagimizi sanmiyorum
Bildirimleri açmışım bu arkadaşa nedenseSamiye bu kim dedim layk atmaktan baska bi bok yapmadi
Bu kim zurhanım
Evet kesinlikle sürati falan çok iyi çalım yeteneği de çok iyi ama bitiricilik üstüne gitmesi lazımBerat yunustan iyi olabilir ama stili farklı
Gene de azcık sürede bile mest ediyor çocuk.cunku ozguveni yüksek.yunusu gecer
oha artik
Süren ve Ali durust dursunu ziyarete hastaneye gittiklerinde Osiyi alma parayi car cur etme demisler diyorlar
oha artik
oha artik
Gerci evet jakobs o sekilde kurtarabilir unuttum onuBen açıkçası sol stoper alınacağını zannetmiyorum
Hele ki Jacops'un kalması durumunda bazen
Sanchez Jacops Eren yapabiliriz arka tandemi
Ama sağ bek şart
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi