Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjknin orkun işi sans ve gereksiz maddi risk oldu biraz

fbnin duran transferi para ile ve duranın akılsızlık ile sonuclandi

fb ve bjknin diger transferleri zaman alır.skrinari bile 1 aydir bitiremedi fb

Cagri hızlı gelişen gençlerden ve babası yüzünden de erken sans bulacak şansına 😂

Furkan yavrumun hicbiseyi olmadığı için gol krali ve asist kralı olmasi gerekti bu sezon.furkan çok hassas ve 2 sezondur çok üzülüyor şans verilmediği icin
Bütün alt yapı oyuncularımız öyle ya ben abartıldığı kadar kötü bir alt yapımız olmadığını düşünüyorum yunusa neler neler deniyordu mesela birazda Türk futbolcular geç gelişiyor Avrupadaki gibi 17-18 değil 20 li yaşlarda parlıyorlar genetik bi durum bence berattan çok umutluyum bende nedense yunustan bile daha iyi olacak gibi geliyor

Bütün alt yapı oyuncularımız öyle ya ben abartıldığı kadar kötü bir alt yapımız olmadığını düşünüyorum yunusa neler neler deniyordu mesela birazda Türk futbolcular geç gelişiyor Avrupadaki gibi 17-18 değil 20 li yaşlarda parlıyorlar genetik bi durum bence berattan çok umutluyum bende nedense yunustan bile daha iyi olacak gibi geliyor
Berat yunustan iyi olabilir ama stili farklı
Gene de azcık sürede bile mest ediyor çocuk.cunku ozguveni yüksek.yunusu gecer

Benim kitlendigim denklem osimhen isi sonrasi kaleci-sol stoper denklemi

Apokerimin CL yi kaldirabilecegini sanmiyirum tek basina o pozisyonda.

Lucimi ihtimali olsa- kalede gunay kalsin o butceyi kullanip lucimi koyalim davinson yanina fikrindeyim bir noktada(ya da farkli bir sol stoper , ismi populer oldugundan lucimi dedim)

Cunku osi sonrasi 2 pozisyona bonservisli hamleler yapacagimizi sanmiyorum
Ben açıkçası sol stoper alınacağını zannetmiyorum

Hele ki Jacops'un kalması durumunda bazen

Sanchez Jacops Eren yapabiliriz arka tandemi

Ama sağ bek şart

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20250711_092808.webp

Gelir mi bugun?

Bu sene Ligde montlarla şampiyonluk kutlarız. Bugün Osimhen bitsin artık. Ligin başlamasınada tam 1 ay kaldı,artık gün sayıyorum.Aslında sürecin uzaması bize yarar.Gün geçtikçe fiyatı düşürürlerde bizim taraftarımız aşırı sabırsız :D

Yalı veledi şampiyonluğu gurur meselesi haline getirdi onun için herşeyi yapacaktır süpriz değil bu. Eski Türk filmlerindeki kötü adamlar gibi takılıyolar iste bu yüzden asla bunlara şampiyonluk fırsatı vermemeliyiz şampiyonlar ligi falan umurumda değil lig şampiyonluğu herşeyden önemli. Kötülüğün kazanmasına asla fırsat vermemeliyiz.

Ben açıkçası sol stoper alınacağını zannetmiyorum

Hele ki Jacops'un kalması durumunda bazen

Sanchez Jacops Eren yapabiliriz arka tandemi

Ama sağ bek şart

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gerci evet jakobs o sekilde kurtarabilir unuttum onu

Aklima kiev macindaki kafasi ustundeki vole golu geliyor ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt