- 18 Temmuz 2009
- 81.947
- 239.318
- 5.263
Yunus geçen sene ilk devre gibi oynarsa kimse kesemez de Barışla Osimhen ikilisi mahvediyor rakip savunmaları, o sayede diğerleri rahatça takılıyor, o ikiliyi bozmam.sen bile yunusu kestiysen bize müsaade
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus geçen sene ilk devre gibi oynarsa kimse kesemez de Barışla Osimhen ikilisi mahvediyor rakip savunmaları, o sayede diğerleri rahatça takılıyor, o ikiliyi bozmam.sen bile yunusu kestiysen bize müsaade
![]()
oha artik
Yunus Sara'nın formasını kapabilir bence. Üçlü orta sahada iç oyuncusu olmaya uygun zira.Yunus geçen sene ilk devre gibi oynarsa kimse kesemez de Barışla Osimhen ikilisi mahvediyor rakip savunmaları, o sayede diğerleri rahatça takılıyor, o ikiliyi bozmam.
Galatasarayımıza ket vurmak yerine destek olsalar çok farklı yerlerde olurduk bu ülkeye Avrupadan kupa getirebilecek tek takım bizizGalatasaray camiası içinden bile bu maliyetlere girme sıkıntı olur diye güçlü çatlak sesler varken Koç’un bunları yapması normal. Şaşırmam
Yunus geçen sene ilk devre gibi oynarsa kimse kesemez de Barışla Osimhen ikilisi mahvediyor rakip savunmaları, o sayede diğerleri rahatça takılıyor, o ikiliyi bozmam.
Ligde sane yunus barış osi devamYunus geçen sene ilk devre gibi oynarsa kimse kesemez de Barışla Osimhen ikilisi mahvediyor rakip savunmaları, o sayede diğerleri rahatça takılıyor, o ikiliyi bozmam.
Maresca ile ingiliz futbol ikliminde çalışması Yunus’un kariyerinde dönüm noktası oldu. Barış’ın kalacağını zannetmiyorum.Yunus Sara'nın formasını kapabilir bence. Üçlü orta sahada iç oyuncusu olmaya uygun zira.
Değişen hiç bişi yok bu ne olm. Boş dönecek o zaman kavukçu
Evet Serhan bey guvenilir.kaynak inanılmaz kaliteli
Dun yayinlara baktim...gun bittindiye bitmedi yarin bitiyor havasi yaratilmis.
Doue sureci v2 olmasin...
Değişen hiç bişi yok bu ne olm. Boş dönecek o zaman kavukçu
Yunus'ta her ikisi de var aslında, biraz da verdiğin role göre. Solda oynayınca daha iç gibi konumlanıp ayağa bekliyor, sağda daha açıkta defans arkası koşu gösteriyor.bir de hakan sara torreira lemina ve hatta sabe varken kanada koşucu bir tane mutlaka lazım
yunus da katılınca komple ayağa bekliyoruz
Serhan turku eskiden daha inandirici bulurdum. ANK emoji formatinda takildigi icin bir sey diyemiyorum