Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Gündür aynı şeyi evirip çevirip söylüyorlar. Olm bitti deyin artık, görüşüyoruz da bir halt olmuyor sonuç olarak. Daha böyle giderse de eli boş gelecek Kavukçu.

1752227765153.webp

2 Gündür aynı şeyi evirip çevirip söylüyorlar. Olm bitti deyin artık, görüşüyoruz da bir halt olmuyor sonuç olarak. Daha böyle giderse de eli boş gelecek Kavukçu.

Arsenal da 1 aydir Sporting'le gorusuyor Gyokeres icin, hala bir anlasma yok ortada.

Zor transferler bunlar.

Garipsediğim olay, Kavukçu transferi bitirmeye napoliye gidecek --> Ok

Para 75'e çıkıldı, taksit vs anlaşıldı --->Ok

Teminat isteriz, yok biz de vermeyiz ---> Canceling

bu döngüye mi aldınız olm süreci

Günah keçisi olacağız yine ancak hiç Osi bitmiş gibi bir hava yok. Osi bizi istiyor, Napoli vermiyor gibi. Değişmemiş bir şey.
İnatciliklarinin kırılması gibi bir durum vardı bence kırıldı dün ben daha olumsuzdum bugünkü görüşme de biteceğini düşünüyorum İtalyan basını da dün daha katı yaziyorlardi bugün daha yumusak giriş yaptılar.İtalyanlarin çok iyi yaptığı birşey var yeri geliyor haberi pompaliyorlar kulübe baskı oluşturuyorlar yeri geliyor oyuncuya baskı uyguluyorlar alışkın olmadıkları durum şu Osimhen gibi Dünya starı bizde net bir şekilde oynayacağını söylüyor bu onları zorluyor.

Orkun, Asensio, Abraham vs iyi isimler dostlar. Rakipler ile öyle makas vs yok fazla. Ha Osi ve kale işini sıkı tutarsak yine silip süpürürüz.

Arsenal vazgeçmiş abi sabah haber vardı öyle, sonu aynı olmasın da bizim.
Vazgecilmis bir durum yok gibi suan. Sadece biraz dusunelim demisler iste bu Arsenal'da salak takim. 5 milyon euro fazla nakit para verse adamlar salacak zaten ama gidip Madueke icin 58 milyon euro veriyorlar. Elde hala santrafor yok :)

trossard maduekeden daha iyi topçu değil mi allah aşkına ya

Vazgecilmis bir durum yok gibi suan. Sadece biraz dusunelim demisler iste bu Arsenal'da salak takim. 5 milyon euro fazla nakit para verse adamlar salacak zaten ama gidip Madueke icin 58 milyon euro veriyorlar. Elde hala santrafor yok :)
Bence Osi bu Gyökeresden de iyi ha, Güncel en iyi 3 4 forvetten biri bu Osi, şaka gibi bir şey alabilirsek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt