Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görüşme olmadan bilgi olmaz zaten. Haluk vb. muhabirlere göre bu artık imzaların atılabileceğin nihai bir görüşme çünkü onların dediklerinden çıkardığım dün geceki görüşme de bazı orta yollar bulunmuş. Ciddi olarak bakarsak mesela dün geceki görüşmeden sonra İtalya'dan da o görüşmenin sonucu ile ilgili ekstra yeni bir haber çıkmadı normalde Napoli banka teminatında ısrarcı vb. gibi bir haber de çıkabilirdi olumsuz olsaydı diye de bakılınabilir bu duruma. Ciddi modu kapatırsak. Sana güveniyorum o yüzden bu transfer olmaz.Sadece görüşme var dendi, başka hiç bir bilgi dolanmadı. Bu daha çok kıllandırıyor insanı ya neyse.
Buradan devam. Olmayacak bu iş.Ciddi modu kapatırsak. Sana güveniyorum o yüzden bu transfer olmaz.
- napoli ile ne zaman görüşeceğiz? sorusuna senin yukarıda verdiğin cevabı yazmazdım.
- napoli ile ne zaman görüşeceğiz? sorusuna senin yukarıda verdiğin cevabı yazmazdım.
"napoli ile görüşmeyeceğiz. 900bin kişiyle nasıl görüşelim?
napoli futbol kulübünün başkanı ile görüşeceğiz."
böyle yardım ben :d
vb felsefesini özümse, onu anlamaya çalış.
gelmez diyordunVer ulan oyuncumuzu Napoli