Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş aradı biraz önce, kuzeninin çalıştığı yerin patronu yönetimle bağlantılıymış. Yönetimden birileri gelmiş firmaya osimhen bugün açıklanacak demişler. Teminat mektubunu ali koç engellemiş.
Devlet büyükleri araya girmiş ne ayaksın diye. Dediğine göre bir transfer icin daha bütçe hazırmış.

Duyumun d siyle alakam yok bu arada, duyunca sizle paylaşmak istedim. İnşallah doğru çıkar

Geldi mi?
Interested Ooo GIF by reactionseditor

Arkadaş aradı biraz önce, kuzeninin çalıştığı yerin patronu yönetimle bağlantılıymış. Yönetimden birileri gelmiş firmaya osimhen bugün açıklanacak demişler. Teminat mektubunu ali koç engellemiş.
Devlet büyükleri araya girmiş ne ayaksın diye. Dediğine göre bir transfer icin daha bütçe hazırmış.

Duyumun d siyle alakam yok bu arada, duyunca sizle paylaşmak istedim. İnşallah doğru çıkar

İnandim

Nuovi problemi yeni problemler demek. Ne olmuş acaba. Italyancam var ama İşteyim dinleyemiyorum şu an

Romanı YouTube yayininda Osimhenden bahsedecek ama İtalyancam yok anlayan varsa 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt