Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_0281.webp

Palma de Mallorca Gayclub‘dan herkese selamlar. Galatasaray‘i çekemeyen kimler varsa bacağım girsin

Bence özümüze dönelim. Altyapıda bir sürü yetenek var. Onlara şans verelim.
Ağalık kim biz kim

Victor Huseyin Osimhen

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ekli dosyayı görüntüle 294234

Palma de Mallorca Gayclub‘dan herkese selamlar. Galatasaray‘i çekemeyen kimler varsa bacağım girsin
Yarışmaya bekliyoruz ahb

Kaleciyi hiç bilmiyorum. Petrovic, Lunin, Tzolakis benim istediğim isimlerdi uzun yıllar hizmet edebilecek. Açkıkcası bir yanım uzun yıllar kaleyi koruyacak bir kaleci istiyor.

Schira:

"Osimhen anlaşması neredeyse suya düşmüştü. Napoli, ödeme garantilerinin olmaması, akreditifin olmaması ve meşhur 75 milyon avroluk anlaşma için sağlanan kefalet nedeniyle endişeliydi. Akşam yemeğinde Osimhen, Napoli'ye Al-Hilal'e katılmayacağını bildirdi; daha önce birçok teklifi reddetmişti ve Galatasaray'ınki dışında hiçbir teklifi kabul etmeyecekti. Maaş almasına rağmen bir yıl kenarda oturmakla tehdit etti. Saat 22:00 civarında Manna'yı Galatasaray yönetimiyle görüştüm. Görüşmeler gece geç saatlere kadar sürdü. Galatasaray, Napoli'nin bugün talep ettiği garantileri sağlamayı bekliyor. Yani, bir umut ışığı yeniden doğdu. Pembe dizi devam ediyor." Napoli formunda paylasilmis

Lammens Belçikalıymış Mertens’den bilgi alıp sürece de dahil etmiş olabilirler.

Erden başkan Nef'i flan mı kefalet gösterdi yaw acp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt