Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
📍
Napoli transferde bize kırmızı ışık yaktı diye yorumladım bunu Hayriciğim.

Hilal kalkmış, Juve kalkmış. Osi tek oluru bize vermiş. Bu yapılan Osi'ye eziyet sadece. Şerefsizlik bnce ağırından

Man utda mi gonderme, al hilale kardes gel bak deneylim tekrar kastirmasi mi anlamis degilim. Bana profesyonel tavir gelmiyor bunlar
Bu konuda net haklı Irmak Kazuk zamanında İtalya'da Sneijder kampı kurmuştu.

Türkiye tarihinin en büyük transferi gerçekleşmek üzere hatta Dünyada bu sene top 5'e girecek ama 1 tane bile muhabir orada değil.

Yuru git BCT , kemerburgazdaki cay ocagi disinda haber alamazsin umarim

Kerem tam fenerlik topçu oraya gitmesini istemem, maç boyu sövdürüp tek pozisyonda şapkadan tavşan çıkaran, maç alan skor yapan oyuncu, oraya gideceğine biz alalım derim.

GS de kimsenin parası kalmaz demekle olmuyor.

Parayı almakla zamanında almak arasında fark var.

Türk mantalitesi Avrupa'da geçmiyor.

Bir şekilde bugün çözülür bu iş, haftasonu getiririz karaboğayı İstanbula.

kerem biyere gitmiyor kolpayı bırakalım

kerem kadar tripkolik ne istediğini bilmeyen topçu zor bulunur

benficaya gittin iyi de sezon geçirdin noldu şimdi de kudurdun yav

Turansports doğrularsa bu iş bitmiştir.

Hayır hala barınabiliyorlar, bu yüzden sosyal medya koca bir çöplük kitlenin büyük bölümü de gerekli gereksiz ne varsa atlıyor. şunların mesela haber olayı anca trollemeye eğlenceye fln olmalı ciddi ciddi duyum veriyor. :asd: :asd:

Hayır hala barınabiliyorlar, bu yüzden sosyal medya koca bir çöplük kitlenin büyük bölümü de gerekli gereksiz ne varsa atlıyor. şunların mesela haber olayı anca trollemeye eğlenceye fln olmalı ciddi ciddi duyum veriyor. :asd: :asd:
Bu kaynakları ciddiye alan yoktur herhalde... :asd:

Ulan urhannn gitseydin ya tutan mı vardı bi ırmak kazuk olamadınız herif sneijderin kapısında yatmıştı

Osimhen transferini normallestiren tivitler ve davranislar var.

75 M euroya imza atiyor bir kulup

Ugurun yayina falanda baktim, 0 heyecanla yok gec saat olmus, kalan seyleri bugun bitireceklermis fasafiso. Bide kaleci gundemi sallamis ortaya.

Bunlar guzel seyler degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt