Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teminatı almışız belli, çözülmüş bu iş beyler, en kötü onu da verin hia der 80 öderiz masadan kalkıp dönülmez.

Bu durumda bitmesi lazım değil mi zaten? Bir de biz hani banka teminatı vermiyorduk acaba başka bir garanti mi bu? Qnb ile iş ortağı olduğumuz için oradan başka bir garanti mi sunduk? Birde 40 milyon peşinat yalan mı o zaman? Bir de Napoli sürekli istediği garantiyi de almış bundan sonrası tamamen Napoli'nin puştluğu olur süreç uzatırsa.

9zzgx9.gif

Bu durumda bitmesi lazım değil mi zaten? Bir de biz hani banka teminatı vermiyorduk acaba başka bir garanti mi bu? Qnb ile iş ortağı olduğumuz için oradan başka bir garanti mi sunduk? Birde 40 milyon peşinat yalan mı o zaman? Bir de Napoli sürekli istediği garantiyi de almış bundan sonrası tamamen Napoli'nin puştluğu olur süreç uzatırsa.

Bitti bitti, daha artık dönerse yok ebesnin ali sami olurz

Yav bitecek zaten ,romano dün gecenin haberini vermis belliki

Davison
Pavlovic-Badishile
Ahmetcan Kaplan
Arda Ünyay
Kaan kalır. Arda düzenli oynayabileceği bi yere kiralansa iyi olur, ha sezon içinde sık sık üçlüye döneceksek kalsın. Badiashile olmuyorsa Veiga yahut Lucumi isterim. Hatta Laporte isterim Pavlovic'ten önce. Fakat Pavlovic de uygundur

Ahmetcan'ı beğenirim sakatlıkları ne durumda bilmiyom. Buradayken beğeniyodum

Kankan icin hareketli dakikalar yasaniyor sen neyin pesindesin. Senin ben

Belkide 40 milyon peşinat 30 milyonu banka garantisiyle 2 ya da 3 taksit şeklinde verme olabilir.

7-11 arası internetim kısıtlı olacak transfer o sularda biterse itişkakış çıkarırım

Kaan kalır. Arda düzenli oynayabileceği bi yere kiralansa iyi olur, ha sezon içinde sık sık üçlüye döneceksek kalsın. Badiashile olmuyorsa Veiga yahut Lucumi isterim. Hatta Laporte isterim Pavlovic'ten önce. Fakat Pavlovic de uygundur

Ahmetcan'ı beğenirim sakatlıkları ne durumda bilmiyom. Buradayken beğeniyodum
Apo kalır ama devre arasi yollarız,ses ederse yedek diye

Mertcan Ayhani aliriz

Bu anketi niye actiniz ula? Osi icin barisi niye satalim? Onca ise yaramayan topcu var 3-5e bakmadan onlari satalim osi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt