Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 milyon euro peşin versek teminat falan istemezler zaten bana çok saçma geldi
bizim kasada büyük ihtimalle 40 milyon euro yoktur peşinat kısmını 40 verdiysek bunun için kredi çekmişizdir diye tahmin ediyorum. kalan kısım için ise teminat vermiş olabiliriz. hem kredinin faizi(erkenden kapatılmaya çalışılabilir) hemde teminat mektubunun oluşturacağı komisyon için ise 5 milyon euro teklifi düşürmüş olabilirler.

teminatı hazırlayalım sonra başka bir şey öne sürecekler amaç bu transferin olmaması 15 ine kadar oyalayıp 100 m euro isteyecekler bizden

fener ve besiktas yine kopek gibi para harciyor. yine lige butun odagimizi vermemiz gerekecek, bu sene de avrupada bisey yapamayiz muhtemelen. avrupada basarinin yolu ligde rahat olmaktan gecer

happy one piece GIF

bu sezonki tüm transfer bütçesini osimhen'e harcayip diğer bölgelere yapılacak yanlış transferlerin önüne geçiliyor planlama diye buna derim

(Di Marzio) : "Galatasaray yöneticileri banka teminat mektubu hazırlıyor. Top artık Napoli'de. Önümüzdeki birkaç saat içinde karar vermeleri gerekiyor."
Banka teminat işi hazırlanıyorsa yeni bu güne yetişmez herhalde. Hafta sonu da olmaz sanırım pazartesiye kalacak bu iş.

Fener bissoumaya girmiş. Ben Lemina'nın daha iyi olduğunu ama yaşı ve hafif sakatlıklıkları nedeniyle dinlendirilmesi gerektiğini düsünüyorum. Bütcenin kalan kısmı fizikli, top çalma yeteneği olan bir 6-8 harcanmalı sonra olursa İlkay gelmeli

Avrupa’da kalbur üstü ne kadar gazeteci varsa hepsi aynı haberi giriyor.
Bu iş artık bitti arkadaşlar.
Ufak detaylar görüşülüyordur.
Napoli’nin böyle bir parayı reddetmesi mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt