- 22 Kasım 2008
- 11.479
- 7.073
- 2.493
Osimhen olmazsa bonservis ile H. Çalhanoğlu,
Osimhen olursa bonservissiz İlkay..
Osi olmazsa ikisi birden neden değil?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen olmazsa bonservis ile H. Çalhanoğlu,
Tamamen alakasiz iki oyuncu. Boyle planlama olmaz.Osimhen olmazsa bonservis ile H. Çalhanoğlu,
Olmaz bu transfer.
![]()
Sara da var.. 1 pozisyona 3 yüksek maaş olmaz, nanay..Osi olmazsa ikisi birden neden değil?
Yat uyu. Here We Go falan olacaksa bile pazartesi falan olur.İşin sonunda Osi --> Gs
Ben --> Tımarhane
Daha neyin gururu kaldı ki? 7 sene şampiyon olamadı, son 3 senesinde de biz tokatlıyoruz. Daha neyin gururundan bahsedecekler. 1 şampiyonluk alırsa çok başarılı mı olacak?Yalı veledi şampiyonluğu gurur meselesi haline getirdi onun için herşeyi yapacaktır süpriz değil bu. Eski Türk filmlerindeki kötü adamlar gibi takılıyolar iste bu yüzden asla bunlara şampiyonluk fırsatı vermemeliyiz şampiyonlar ligi falan umurumda değil lig şampiyonluğu herşeyden önemli. Kötülüğün kazanmasına asla fırsat vermemeliyiz.
Sara da var.. 1 pozisyona 3 yüksek maaş olmaz, nanay..
Allah aşkına ziraat bankasında mı yapılıyor görüşmeler ptesi falan ne alakaYat uyu. Here We Go falan olacaksa bile pazartesi falan olur.
sezonun transferi zaniolo diyorum
İtalyan bankasından alınıyormuş. Bence işlemler pazartesiye kalacak.Allah aşkına ziraat bankasında mı yapılıyor görüşmeler ptesi falan ne alaka
Kaynak nedirTeminat Çin bankasından alınmış galiba
orta saha sıkıntı bence. Lemina - Torreira - Sara iyi ama bunlardan sonra seviye aşırı düşüyor. Gencolar içinden biri sivrilmezse bir tek Berkan var o da altıncı adam olmalı orta saha rotasyonundaVallahi takım üç senedir şampiyon ama hücum ve orta sahada yaşlanma durumu yok. Beni en çok sevindiren de bu. 2 sene içinde takım defansını da oturtur, aynı zamanda kulubeyi adam edebilirsek çok tabanca olabilecek bir kadro gelir. İşte o zaman Avrupa'da bir seyler yapabiliriz.
Zaniolo gidebilir doğru teklife, sorun değil. Yerine scout31 2002 kontenjanlı bir yılan bulunur illa ki. Yalnız Barış yahut Yunus giderse çok çok çok büyük problem yaşarız. Yerli hücumcu yok oraya koyabileceğimiz. Bir tek Dinkçi gibi gurbetçi isimler var onlar da Avrupa kadro kaydında sıkıntı yaratır. Barış ve Yunus muhakkak kalmalı çok olağanüstü bir teklif gelmedikçe. Barış önümüzdeki yaz ayrılacaktır DK sonrasıKamp yemiş bi Ahmet Kutucuuuuu
Zaniolo + Barış/Yunus dan biri gider boşuna heveslenmeyelim
Sgsezonun transferi zaniolo diyorum
Ümraniye maçında abuk subuk bi herife omuz koyunca biz
![]()
Haterlari gelmeden layk attimsezonun transferi zaniolo diyorum