Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.590
- 20.869
- 2.233
Osimhen bu şarkı ile açıklansın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olm siz niye goygoydan anlamıyorsunuz, şunu ciddiye almak nedir yaRasim Ozan 1,sen 2!!!Her sezon başinda Fener şampiyon!!!![]()
Okana verirsen yönetir. Özellikle yerli iyi oyuncularla kimya çok iyi oluyor. Burada bile bir dünya laf edilen kerem ziyech zahadan bile iyi performans aldı.Öyle bir ihtimal yok. 17-18 kişi dışında kemik adama gerek yok, Okan da yönetemiyor.
Namluda.Namlu da mı Aras hocam ?
Rotasyon yapmıyorken başarılı oldun bu seneOkana verirsen yönetir. Özellikle yerli iyi oyuncularla kimya çok iyi oluyor. Burada bile bir dünya laf edilen kerem ziyech zahadan bile iyi performans aldı.
Namluda.
Tüm mevkilerde belli kalitede oyuncunların ve alternatiflerin olması. Mesela yerli sağ bek yok. As sakatlansa kaan koyuyoruz patlıyor takım depresyona giriyor
Evet, ben de inanmakta zorlaniyordum. Adam tam bir super yedekti Arsenal'de. Nasil birakirlar diye dusunuyordum.Evet kolpa
Rodrygo gelse salarlar 20 tane talibi çıkar.
Yakup'a inaniyor muyduk bu forumda? Kimse sallamiyordu onun dediklerini sanirim.
RDR2 verirken yanında verilecek Alan Wake 2 gibi olur en kötü ihtimalle.Osimhen gelirse, diğer alacağımız adamlar epic gamesin beleşe verdiği 300 MB oyunlar gibi olur
292. sayfadayim
cevizli burma kadayif yiye yiye geliyorum