Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.285
- 3.384
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O takımdan kaç kişi yolladın sene sonunda?Alt alt cümleye katılıyorum ama yönetemedin dediğin kadro Türkiye puan rekoru kırdı her şeyi duman etti
Şöyle bir durum vardı adamlar mutsuzdu. Özellike zaha ve ziyech, belki paraları da ödenmedi ama onlardan bile ciddi fayda aldık. Zaha icardi sakatken 1 ay götürdü olmasaydı patlayacaktık.O takımdan kaç kişi yolladın sene sonunda?
Türkiye puan rekoru kırdıysa niye dağıttın o kadroyu
Demekki gösterge değilmiş.
Zaten 12-13 kisi oynuyorlar her mac. Bunlari da alirlarsa baskete yönelirim. Gerci orda da bunlar sampiyon oluyor hep. Su topu veya engelli basket en iyisiBissouma ve Trossard gelirse maalesef fener champ
57 SAAT PC BAŞINDA KALIP ÖLEN KORELİ ÇOCUKLAR GİBİ OLACAN GİT YAT ARTIKGpt ile sohbet ediyoruz
Evet, haber genel olarak olumlu bir tablo çiziyor, çünkü:
- Galatasaray geri adım atmıyor ve teklifini güncelleyerek ciddiyetini koruyor.
- Napoli için en önemli konu olan ödeme garantileri sağlanmış, bu da güven verici bir gelişme.
- Artık iş sadece Aurelio De Laurentiis’in onayına kalmış, yani masadaki son engel onun kararı gibi görünüyor.
Ancak dikkat edilmesi gereken bir nokta var:
De Laurentiis genelde zor ikna edilen ve pazarlığı sonuna kadar götüren bir başkan. Bu yüzden halen kesin gözüyle bakmak erken olabilir, ama haber anlaşmaya yakın olunduğuna dair güçlü sinyaller veriyor.

Here we goyu görcem abi57 SAAT PC BAŞINDA KALIP ÖLEN KORELİ ÇOCUKLAR GİBİ OLACAN GİT YAT ARTIK![]()

o başkan 70 milyonu reddeder sakın uyuma.Here we goyu görcem abi![]()
Valla fener de bjk de aynen dediğin gibi 100 kazanıp 300 harcıyorlar…Sezon içinde maaşları ödeyemediler yönetim değişti iki kere hoca değişti, batmak illa iflas anlamına gelmez. Gelir gideri döndüremediğin an sıçarsın ve Tjk 3 yıldır döndüremiyor. Maddiyat en önemli motivasyondur futbolda, bir noktaya kadar.
Şimdi de seneye ödenecek şekilde alıyorlar herşeyi, bekledikleri gelir gelmezse bugün 30a aldıklarını satmak zorunda kalırlar.
Musrati’yi de sponsorluk anlaşmasının girdisiyle aldılar çöp oldu.
Ne sanıyorsunuz 100 kazanıyorlar 300 harcıyorlar falan mı