Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu yaptığı bildiğin şerefsizliğin ötesinde artık hem teminatlı istiyor hem teminat masrafına karşılamıyor indirim yapmıyor. Bu adam açıkça bize satmak istemiyor bence. Unit Credit-Koç ortaklığı falan mı var artık bilmiyorum ama başka açıklaması yok.

kucağa oturursanız olacağı bu. Saçma sapan bir pazarlık stratejisi yaptık.

A sporda salyalarını saça saça Osimhene verilen paraları eleştiren yavşaklar Bjk nin 30 milyon bonservis vererek aldığı Orkun’u ballandıra ballandıra anlatıp bjk nin dikili taş projesinden kazanacaklarıyla övünüyorlar.

Bugün haber düştüğünde zaten saçma buldum 5 milyonu neden kısıyorsunuz abi anlamadım bizim için çok büyük bir para mı ne yani bu inatlaşmaya doğru gidiyor bu iş sanki

Ya birader 75ten 70e niye düşüyosunuz zaten manyak mısınız heralde kabul etmez adam

Çok sıkıldım bu işten.

Napoli ile iş yapılmaz normalde ama düştük bir kere ellerine. Bunların .......... başkanı 100 milyon istediği Koulibaly'e gelen 70 milyonluk teklifi inadından red edip 1 yıl sonra 40'a satmıştı. Herifin bu hayattaki tek gayesi puştluk üzerine.

eğer bu haber de doğruysa, 70-75'e geldiyse fark, mantıken bu işin olumlu sonuçlanması lazım.

Erden agabey kavukcuya bi alo de bitir su isi gozunu seveyim bunlar yapamiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt