Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spor gecesi mehmet’i gönderdi mi acaba

Gokhan tek basina yönetiyor
Kesin
Haluku. Afra tafrasindan belliydi

Seten 20 kisi kadro kurdugu icin konusup cay iciyor 343 te.

Sonra spor gecesi kastiriyor- sponsor vs yok.

Gokhani yari yolda birakti. Gokhanda bjk+gs kanali yapacak burayi solo sekilde belliki

40 milyon peşinatı duyunca Dursun Özbek:

1752265325383.webp

Galatasaray'ın Napoli'ye son teklifi. (Haluk Yürekli)

- Banka teminatı
- 40 milyon euro peşin
- 35 milyon euro (2 taksitli ödeme)

Karşında normal bir insan yok. Bu herif zamanında koulibaly'i 95 milyona vermeyip sonrasında 50 milyon civarına satıp 40 milyonu çöpe atmış bir manyak
O bir bitirimse biz iki bitirimiz. Böyle her manyak şerefsizin saçma sapan isteklerine boyun eğersek bir ömür manyak şerefsizler tarafından domaltılırız sonra. Atsın çöpe bana ne. Ayrıca Koulibaly olayı ile bu olayın alakası yok, o oynatılan bi herifti. Bizim bu sene Davinson'u 100'e vermeyip seneye 50'ye vermemiz gibi olur yani. Adamlar boşuna Osimhen'e o kadar dil dökmemişler kalmaya ikna olsun diye. Osimhen kalmıyorum, GS dışında bir yere de gitmiyorum demiş mi? Demiş. O zaman artık ellerindeki asset her geçen gün değer kaybedecek bu süreçte de aylık €1.5m maliyet yazacak. Buyursunlar
Yonetime guvenim olsa , bu yola da varim . Taraftar biraz delirir ama desteklerim.

Ama yonetimin transfer sureclerindeki sikintilari gecen yazdan beri varken , o sureci kaldiramazlar gibi... Cift basli sportif, islevsiz asbaskan fln var yav
Yönetim sıkıntı değil. Bence buradaki gerçek risk Osimhen. Osimhen eğer diyorsa ki siz elinizden geleni yaptınız sorun yok ben beklerim siz diğer işleri halledin ben bu şartlara hep okeyim ve sizi bekleyeceğim, biz de bu konuda Osimhen'e güveniyorsak, bekleyelim derim
Ne var. Kampa katılması vs. abartılıyor. Eylül'e kadar Avrupa maçı yok. Geçen sene de kamp yemeden geldi hiç sorun olmaz. Ayı gibi herif. Daha iyi bile antrene olur orada adam. Süre bizim lehimize, bizim diğer transferlere engel değil Osimhen. Ancak Napoli'nin bu paraya ihtiyacı var
Haklısın renktaş da dası var. İstedikleri adamı isteyen yok maalesef nunezi. Ya da var mı ben hiç haberini görmedim. Artı ne lang ile anlaşmışlar o da başka takıma gitmez yine verem edecekler bizi
Öyle bir şey yok. Her topçunun talibi vardır. Nunez, Lang vs. Osimhen gibi sadece oraya giderim başka yere gitmem demiyorsa her an kaptırabilirler bu herifleri. ADL manyaksa Conte de manyak. Hani ne oldu bana verdiğiniz sözler diyip birden istifa edebilir. Asla sandıkları kadar avantajlı değiller, tüm taleplerine he demeye gerek yok, biz zaten yeterince iyi niyet gösterdik tüm şartları zorladık. Az insan olsunlar

40 milyon dolar nakit, 100 dolarlık banknotlar kullanıldığında yaklaşık 400 kg ağırlığındadır.

Osimhen alinsin gerekiyorsa baska hiç bir transfer yapılmasın.
Sallai, Frankowski, Cuesta, Jelert gibi transferler mi istiyorsunuz ?
Ayrica, limiti olan bir suru takim zorunlu satin alma kosuluysa kiralık oyuncu alıp limit sorununu hallediyor.
Bu saatten sonra Osimhen alınamazsa butun pozitif hava negatife dönüşür ve bu sene şampiyon olamayız.
Alakasız ilişkiler kuruyorsun.
70 milyonu taksitle masaya koyan adamlar bu sene kira seneye başlayacak olan ödeme ile zorunlu opsiyonlu sözleşme akıllarına gelmemiş diyorsun yani.
Cash 40 isteyen adam neden zorunlu kiralık transferi kabul etsin. Kaç para verceksin kira için?
Adam bunu oynattınız 20 kira 75 bonservis demediğini nereden biliyoruz peki.
Kavukçu öncesi gardi pizza yemeye gitmedi heralde.
Osimhen alınmazsa pozitif hava da negatife dönmez. Gider leao için teklif verirsin sana icardi leao 3lü kanat forvet diziliminde oynarsın.

Allah korusun osimhen bu akşam sakatlansa kulübü kapatalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt