Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
40 milyon ve Osimhen'in maaşıyla limitin yarısını harcamış oluyoruz. Bu dakikadan sonra ahım şahım transfer olmaz

bu transfer olumlu ya da olumsuz bize büyük zarar verecek gibi bu beceriksiz yönetim sayesinde.

Sakin olup doğru adımlar atmak gerekiyor. Yönetimin A planı Osimhen. Ama B planı var mı bence yok.

İki yıldır Avrupa'da başarız olduk ama gelen şampiyonluklar yönetimin ömrünü uzattı. Ama onlar da biliyor ki bu sene sadece lig şampiyonluğu kurtarmaz. Lig de garanti değil. Rakipler daha sağlam adımlar atacaktır ki atıyorlar.

Bu sene bjk de iddalı olacaktır ligde.

Osimhen kadar kaleci de önemli. Bizim bir kalecimiz yok ve ligin başlamasına 1 ay kaldı.

Kadrodaki oyuncuların hemen hemen hepsi başarıya doymuş durumda. Tek motive kaynağı Avrupa.

Biz gelecek transferleri konuşuyoruz da bir de gitmesi gerekenler var.

Yönetim için büyük sınav bu sene hatta önümüzdeki bir ay.

Eğer bu sezon işler iyi gitmezse tepe taklak oluruz.

Galatasaray'ın Napoli'ye son teklifi. (Haluk Yürekli)

- Banka teminatı
- 40 milyon euro peşin
- 35 milyon euro (2 taksitli ödeme)
Bilgi kirliligi asiri drecede var(yonetime lanet ettigim kisim vu)

Konu pesinat meblagsinda anlasmazlik gibi duruyor aslibda teminat falan degilde.

Bunlar oraya gitmeden niye konusulmuyor. 3 gun orda bu islerin yurutulmesi cok igrenc yav.

Git-al-gel olmali major detaylarla ugrasmadan

dursun baskanı 2 hatunla gördük

anlasılan 40 m ikna etmek icin baskanımı biraz icirdiler bugun

cakır keyf onay verdi

Yönetim daha ne yapabilir? Daha bu teklife de evet demiyorlarsa defolup gitsin napoli.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BCT: "Bana gelen son bilgi; Galatasaray, Napoli'ye 40 milyon euro'yu nakit verecek."

La madem o para var niye baştan verip almıyoruz, 3 gün kastınız milleti

2 taksit ile alırsak seneye satarız bu kadar yükümlülüğü ancak CL çeyrek finali kaldırır zira daha almamız gereken minimum 3-4 adam var.

Ya da büyük bir satış yapacağız. Umarım BAY gitmez, Sara'yı 30-35'e versek iş biraz kurtarır gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt