- 1 Ağustos 2014
- 63.823
- 75.015
- 4.338
Diğer futbolculara da ders olsun
Futbolcularının isteklerini hiçe sayan bu it herifle çalışmasınlar
Futbolcularının isteklerini hiçe sayan bu it herifle çalışmasınlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saneyi ikna ettiklerinde nıye gelip gardi aldı yazıyon o zamanVeya ikna edemedin adamları diyelim. Arada bir ikna edemediğin adam olur da sık sık oluyor bu bizimkilerde. Fm oyunu değil ki bu parayı ver çekil kenara, o yöneticiliği 5 yaşındaki çocuk da yapar
kaynak?bu tranferi erden timur yapsa hem napoliye hem osimhene daha az para verirdk üstelik daha kolay şartlarda
Kvarayı satmadan önce rehin aldılar bunlar böyle bir camiaUlann inter şunlara mal gibi şamp verdin gtleri kalktı kvara osimen 150’m para aldı şrfszlrr hemde şamp oldular 50 sende 1 olur..
Ikiside gelecekti menajerleriyle cingene pazarligi yapıp oyunculari kacirdilar.doue ve zalewskinin klupleri ile anlastı yonetım?
adamlar gelmedi
Katılıyorum, ağustos sonunda 60a alabilirsin65+15 veriyor Arsenal. Sporting 70+10 istiyor. Hatta Arsenal aslında 60+15 veriyormuş ama Gyökeres maaşında yıllık €1m indirim yapmış, beş yıllık sözleşmeden 5m eder diyerek teklifi 65m + 5m kolay bonus + 10m zor bonusa çıkarmışlar Ornstein detaylı yazdı. Gyökeres antrenmana bile çıkmam başka da bi yere gitmem diyormuş. Arsenal yöneticileri transferi bitirmeye Lizbon'a gitmişti ama Sporting azıcık bile iyi niyet göstermeyince basıp geri geldiler. Biz de aynısını yapmalıyız, zaman lehimize
Yönetim’i elestirecegim konu yine davul zurna esliginde görüsmeler yapilmasi
Onun disinda osimhen transferinde elestirmek dogru degil bence
Karsi da manyak bir adam var
Nah verirdin affedersin. Napoli çok sıkıntılı bir camia.bu tranferi erden timur yapsa hem napoliye hem osimhene daha az para verirdk üstelik daha kolay şartlarda
Doue buna epey benziyoraçıkçası. ama orda Hatipoğlu rezaletti. baya baya dalga geçtiler işin sonunda. 5 gün boyunca her sabah bitti akşamına menajeri o bu falan dendi etti.daha önce böyle bir süreç yaşamadık, gedsonda denayerde paramız yoktu, zaleewski gelmedi, boş boş konuşmayın
yoo adamlar baska takım istiyorduIkiside gelecekti menajerleriyle cingene pazarligi yapıp oyunculari kacirdilar.