Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan 40milyonu teminat istediniz göstermişiz işte, 55milyonu hemen nasıl gösterelim mal herifler. Onun da bi banka süreci olmayacak mı. En baştan söyleyin o zaman. Ne boktan bi süreç oldu bu ya

Alacaz alacaz. Hemen bugün almamız şart mı. İlla ki alacaz. Biraz nefes alın yaw
2 gecedir uykusuz kalınca bugun biraz agresifim herhalde ama bu yönetime hiç güvenmiyorum. Butun isteklerini kabul ettik ama yine de kabul etmediler diye yalan haber bile yaptırır bunlar.

Osimhen oynamıyorum, yatarak da paramı alıyorum diyip masadan kalkacağız artık. Şerefsiz it. hocası da istifayı verir kaçar transfer yapacak nakit paraları olmadığı için

40 nakit + 2 taksitle 75 kabul görmüyorsa daha da teklif yaparsanız bu sefer eleştiririm işte. Yeter

Kalsın ben soğudun cidden osimhende hakkını helal etsin yapacak brişey yok bekleyeceğiz yada kumar oynayıp forvetsiz kalacağız

Bu adamın niyeti bit yavruluğu yapmak. Satmayacak bize belli.

Pedulla'yi geçin ya

Diğerleri ne yazıyor önemli olan o

Osimhen'e hiç mi güvenmiyonuz

Adama anlatın şu an olanları, sıkıntı yok beklerim derse Napoli haa ulan biz naptık laaa diyecektir ya

55 milyon peşin + eşeğin siki son teklif diye koyun masaya. Osihene de aradaki 20 milyonu imza parası olarak verceğimizi söyleyelim şerefsizlik yapsın.

images

Yatir 75i muhatap olma bunlarla. En iyi cevap bu olur. 40m€ veren onuda verir. Bu sefer borcun kalmiyor. Diger isler icin düsük kredi cekersin avrupadan banka birliginden ciktiktan sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt