Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu manyaklar 40 veriyor pesin dedi ve bari pedullaya 55ten haber yaptirayim diye düsünmüs. Ulan bunak 55 veren 75de verir senle ugrasmaz.
3 gündür bunu yapıyorlar zaten - sosyal medyada bu kadar yabancı kaynaklı tivit ne zaman gördük misal.

baya güzel pompaladılar o kısmı açıkçası.

Ben böyle sacma bir is daha önce görmedim

Yapilan teklifleri detaylarina kadar nasil ögreniyoruz bu sizce de sacma degil mi

Sanki taraftara acik bir canli yayin ile teklif yapiliyor

Sürece zarar veriyor bu konu

Şu anda yapılması gereken o son yapılan teklif 40+17.5+17.5 ona teklif 1-2 hafta geçerlidir deyip geri dönmek en son raddede denildiği reddedilmişse. Osimhen ile hareket edeceksin bundan sonra ona da söyleyeceksin bunu ve o da bastıracak GS ile anlaştım onlarda istediğinizi verdi başka takıma gitmem sözünüzün adamı olun diye bu kadar yapacak başka bir şey yok.

Limit olmasa 75 milyonu borca toplar verirdik. Taksitlendirmeyi borçlandığımız kişi ve kurumlara yapardık

Anladigim kadariyla bonservis isinde sponsor yok. Ayni teklifi sportinge yapip gyokeresi alalim napoli de çük gibi kalsin ortada. Osi de hakkini helal etsin

Teklif 1 gün geçerlidir diyip türkiye’ye dönmek lazım. Bakalım istedikleri şartlarda alıcı bulabilecekler mi. Yeni transferler yapmak için bütçeleri yok, altı boş blöf atıyorlar da aşık atacak yönetici yok. Kavukçu da hayal kırıklığı maalesef

Ben böyle sacma bir is daha önce görmedim

Yapilan teklifleri detaylarina kadar nasil ögreniyoruz bu sizce de sacma degil mi

Sanki taraftara acik bir canli yayin ile teklif yapiliyor

Sürece zarar veriyor bu konu
Bizim yöneticiler tuvalete gitse herkesin haberi oluyor. Amatörlükte çığır açtılar

3 gündür bunu yapıyorlar zaten - sosyal medyada bu kadar yabancı kaynaklı tivit ne zaman gördük misal.

baya güzel pompaladılar o kısmı açıkçası.
Bunlarla ugrasacagima yatiririm 75. En azindan borcsuz almis olurum ve Bankalar birligini Kapatirim, sonra diger 2 3 transfer icin düsük faizli kredi alirim örnegin avrupadan.

fb zayıf kadro olsa sallayın gitsin diyeceğim de Osi’ye ihtiyaç var. Onun ikamesi olarak bir tek Gyökeres var ama onu da alamayız. Forvet işi sarpa sarmaz umarım.

Duam çok iyi kadromuz olsun, bu yaşlı bunağın takımıyla Şampiyonlar Ligi’nde ASY’de karşılaşalım.

Tek ümidim gardinin şapkadan tavşan çıkarması yok mu araya sokacak birileri ya laurintiesi ikna edecek bir babayiğit

bu arada ilk konuşulandan şu anki teklife ANORMAL bir fark var bizim için

75 5 taksit ile açıldı son perde
şu an 40 Peşin + 2 taksit gibi ultra zorlayıcı bir pozisyonu masaya koyduk.

herifler bunun farkındadır - daha fazla zorlarlarsa çoğumuzun dediği gibi "tamam son teklifimiz geçerli ağustos başına kadar, siz bilirsiniz" gibi bir şeyle gelmek lazım geri.

fb zayıf kadro olsa sallayın gitsin diyeceğim de Osi’ye ihtiyaç var. Onun ikamesi olarak bir tek Gyökeres var ama onu da alamayız. Forvet işi sarpa sarmaz umarım.

Duam çok iyi kadromuz olsun, bu yaşlı bunağın takımıyla Şampiyonlar Ligi’nde ASY’de karşılaşalım.
Hojlund sörlotj moise kean olabilir alternatif osi etmezler ama iyi oyuncular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt