Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osihen araplara imza atmış olsaydı kulübü kapatacakmışız arkadaşlar kesin bilgi yayalım.

bu işin sonunda icardi'yi napoli'ye kaptırmayalım banega transferinde olduğu gibi

Boş konuşma be. Dünyanın neresinde böyle her bilgiyi muhabirlere sızdıran yönetim var. Bu konuda bilgi sızdırmanın napolinin işine gelmeyeceğini bilmiyor musun. Sen bu yönetimin her saçmalığını savunmak için kıvranıyorsun. Bu saçmalık da savunulmaz yani
yönetim 3 senedir samp oluyor 3 senedir aynı şekilde sallıyorsun 1 kere mutlu oldugunu görmedik

Bundan sonra en doğrusu bu sabırlı olmak gerekirse deadline koyup o sürede kaleci işini bitirmek ve beklemek.

niye sızdırıyor sence?

adamlar elimizden geleni yaptık diyor

sen her halükarda yönetıme sallamak icin fırsat kolluyorsun
75 milyonu veremeyiz dese kim ne diyecek? Demesin kardeşim demesin, Galatasaray menfaati neyi gerektiriyorsa onu yapsın. Taraftar mı yöneticileri yönetmeyi geçtim yönlendiriyorsa vay halimize

Erden Timur dışında o diyaloğu ortaya koyacak insan yok bana göre.
Kaldı ki her açıdan güçlü tarafta olan biziz. Davul zurna gittiğimiz için istekli göründük adamlar bizimkileri dize getirdi resmen.

Adamın 1 sene sözleşmesi var, 1 senesi kulüp opsiyonlu uzattıkları anda takımda kalmak istemeyen adama 13 m euro ödeme yapmak zorundalar, yani teoride olmasa da pratikte sözleşmesinin son senesinde. Oyuncu sadece bize gelmek istiyor. Yani şu durumdan daha avantajlı nasıl olabilirsin bi transferde anlayamıyorum

Osimhen’le konusup Ağustosun sonuna kadar beklemesi soylensin. Simdi verdigimizden daha ucuzuna vermek zorunda kalacaklar 24 milyonluk maasini odememek icin. Bu kadar usteleyip “yeter lan sizle mi ugrasacaz futbolcu da bizi istiyo başka takimda oynamayacak, agustos sonunda daha ucuza alacaz sizden” deyip masadan kalkilmali artik yeter bu Napoli kopekleriyle ugrasmaktan. Daha sonra da bu hiyarlarin istedigi butun futbolculara salca olup fiyat yukseltmelerini saglamaliyiz iyice cigrindan cikti bu is.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

druggerultra.gif

3 gün sosyal medyadan uzak kalmalıyız… ancak öyle sabredebiliriz…

Osimhen'in sözleşmesinde serbest kalma maddesi olacak falan diyodu Haluk o iş ne oldu, feyk miydi rüyamda mı gördüm. Bari bu kadar şartlar zorlanıyor Osimhen sözleşmesi biraz lehimize olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt