Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu teklif çok kötü değil mi bizim açımızdan ya

Bu kadar parayı nasıl bulacaklar da verecekler elde hiçbir şey kalmayacak
Ben çoktan kalkmıştım masadan şahsen ama bu tarihi fırsat için bu kadar zorlayabiliyoruz demek ki imkanları. Bir şey diyemem neden çıktınız vs. diye. Hesap etmişlerdir herhalde adam lazım olan bölgeler belli. Osimhen alacaz diye takımın yarısını Kutucu ayarı heriflerden dizmeyi planlamıyolardır herhalde

5 taksit 10 taksit vs. Napoli tarafından da kabul edilecek tarafı yoktu fakat son tekliften daha iyisi çıkmaz Napoli'de bunun kaybının riskine girmez bu sefer olacak bence.

Ndombele mevzusunda gayet de salladım, her yaptığı doğru demiyoruz zaten. Aynı lafı tekrar söyleyeyim sana, birine başarılı diyebilmek için başarı ve başarısızlıkları topladığında başarılar ağır basmalı yoksa her insan arada sırada başarısız işlere imza atabilir.
tamam o zaman dursunu 1 kere övdügünü görmedım bu adam hic mi başarılı iş yapmadı

misal erden timuru yönetime alarak başarılıdır ordan bi kere övebilirsin :D

Bakın şimdilik aslan başkan huaa falan diyolar Napoli taraftarı ama şu teklifi bile kabul etmeyince bam diye tüm teklifleri geri çekersek bir hafta içinde Napoli sokaklarında linç ederler adamı. Şampiyon olmuşlar hocalarına söz verip tutmuşlar doğru düzgün transfer yapamıyolar orada ciddi bi panik var. Osimhen güven vermiyorsa bilemem ama aksi takdirde süreç lehimize bi güzel osurtalım çakalı
Öyle bir durumda pişman olur bu teklife vermediğine de, geri adım atıp gelin tekrar görüşelim der mi bu herif peki?

Allah aşkına gol anonsu gelsin huzur içinde yatalım uyuyalım be

Maignan şöyle olabilir 12 milyon taksitli yada zorunlu opsiyon artı morataya bedelsiz çıkış

Bu iş öyle ya da böyle olacak ama çok büyük kahpelik Napoli'nin yaptıkları. Tam dünyanın pisliğine denk gelmişiz herhalde.

Keşke şu anlaşmayı Eylül ayında yapsaydık. En azından şu şartlarda öncelik bizde diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt