Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir durumda pişman olur bu teklife vermediğine de, geri adım atıp gelin tekrar görüşelim der mi bu herif peki?
Der. Herkes yok deliymiş bilmem ne diyor. O deliyse biz psikopatız

Napacak iki sene brüt €36m maaş mı verecek sahaya bile süremediği adama

Bu süreçte onlarca milyon da bonservisten mi olacak

Bir de takımın ihtiyaçlarını giderecek bütçeden mahrum mu kalacak

Eğer Osimhen sağlam duracaksa tüm kozlar bizde. Ha Osimhen'e belli ki güvenmiyolar bence, o da beni biraz üzüyor doğrusu. Bu kadar şartları zorlayıp alacaz adamı ama atıyom benzer paraya seneye yazın gidecek falan gibi şeyler olursa benim için büyüsü kaçar işin

Osimhen gelmek için harcadığınız bonservis kadar serbest kalma maddesi koyacaksınız kontratıma diye bir şart koşmuş diyorlardı

Bu zorlu pazarlık sürecinde de biraz iskonto yapayım o parayı Napoli'ye verip beni kurtarın da demedi

İstediğini getirsin, isterse Koç Ali yönetsin, kaderinden kaçamazsın.
Adam hakemini maça getirince güçlü olmuyosun işte. Noldu kupada kadıköyde sen yabancı istedin dikkate bile almadılar

Bütün sene söyleniyosunuz ( haklı olarak ) fb kayrılıyor diye yönetimde konuşan yok kulubün hakkının yeterince korunduğunu söyleyebilir misiniz?

Şu 3 senede her sezon fbye en az 20 puan fark atardık adil yönetimler olsa

Topçulara ve hocaya dua etsinler şampiyonluklar için

Bu arada 130 milyon limit şimdi
Sermayeden gelecek
Biz de 30 milyona oyuncu satacak gibiyiz
200 milyonu bulmaz mıyız?

Bu iş öyle ya da böyle olacak ama çok büyük kahpelik Napoli'nin yaptıkları. Tam dünyanın pisliğine denk gelmişiz herhalde.
fabrizionun en son 70 vs 75 tiviti altına baktım .

baya sorguluyor millet napolinin politikasını - alhilal li denyoların tivitleri kaale almayarak baktım tabi

Adam hakemini maça getirince güçlü olmuyosun işte. Noldu kupada kadıköyde sen yabancı istedin dikkate bile almadılar

Bütün sene söyleniyosunuz ( haklı olarak ) fb kayrılıyor diye yönetimde konuşan yok kulubün hakkının yeterince korunduğunu söyleyebilir misiniz?

konuşamazlar cünkü adamlar katlanarak para cezası vermeye basladı
bizimkilerde parayı seviyor ve koc kadar zengın olmadıgı icin konusamadılar artık :D

onca tavır takındık TFF ye karşı

2 gün önce mi ne TFF de el kaldıramadı M.Öztürk ibra konusunda - çekimser kaldık (herkes öyle idi)

adamların sviyesinde diyaloglara girmememiz gerektiğini düşünüyrum 1 e 1 diyaloglarla - ama genel anlamda çok pasif kalıyor yönetim.

iletişimde epey zayıf hatta.

Daha Osimhen'i almadan paramız bitti limit kapandı abv. Bedelsiz kaleci stoper sağ beki nereden bulacaz. Bi de hala kanat demezler mi gel de kudurma ulan orta saha alın orta sahaaaaaa. İki tane alın orta saha

onca tavır takındık TFF ye karşı

2 gün önce mi ne TFF de el kaldıramadı M.Öztürk ibra konusunda - çekimser kaldık (herkes öyle idi)
Tff başkanı olacak adam direkt başkana ve hocaya sallıyor mourinho şerefsizine karşı olan çifte standardı görüyoruz.

Ulan tek başına bile olsa ibra etmeyecen ya yazık valla

Der. Herkes yok deliymiş bilmem ne diyor. O deliyse biz psikopatız

Napacak iki sene brüt €36m maaş mı verecek sahaya bile süremediği adama

Bu süreçte onlarca milyon da bonservisten mi olacak

Bir de takımın ihtiyaçlarını giderecek bütçeden mahrum mu kalacak

Eğer Osimhen sağlam duracaksa tüm kozlar bizde. Ha Osimhen'e belli ki güvenmiyolar bence, o da beni biraz üzüyor doğrusu. Bu kadar şartları zorlayıp alacaz adamı ama atıyom benzer paraya seneye yazın gidecek falan gibi şeyler olursa benim için büyüsü kaçar işin

Osimhen gelmek için harcadığınız bonservis kadar serbest kalma maddesi koyacaksınız kontratıma diye bir şart koşmuş diyorlardı

Bu zorlu pazarlık sürecinde de biraz iskonto yapayım o parayı Napoli'ye verip beni kurtarın da demedi
Ben de bize karşı kapıyı kapatır diye düşünüyorum bu kadar pazarlıktan sonra sonuç çıkmazsa. Tükürdüğünü yalayacak birine benzemiyor.

Eninde sonunda Osimhen başka takıma gitmeye razı olacak diye düşünüp riske girecek, en kötü ihtimalle daha düşük ücrete satacak, iyi ihtimalle Araplara istediği şartlarda gönderecek.

Belki de derdi Osimhen ile bu kadar inatlaşmada mantık bulamıyorum çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt