Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey - Kiralık + zorunlu opsiyon
İlkay - bonservis yok
Ter Stegen - Kiralık
Hakan Çalhanoğlu - kiralık + zorunlu opsiyon(Ağustos fırsat)
Lucimi - kiralık + zorunlu opsiyon(Ağustos fırsat)

Abi kimse kusura bakmasın da 40 falan doğruysa 10 daha katarım 50 cash işine geliyorsa der masadan kalkarım yav.

Satabiliyorsa satsın bakalım kime okutuyor o paralara.
Parayla kıç silen adamalar bile 3 taksit vadeyle heriflere sunuyorlar. O da muhtemelen 1.5 sene falan sürecek toplanması.
2 katını masaya koymuşsun işine gelirse.

Adam hakemini maça getirince güçlü olmuyosun işte. Noldu kupada kadıköyde sen yabancı istedin dikkate bile almadılar

Bütün sene söyleniyosunuz ( haklı olarak ) fb kayrılıyor diye yönetimde konuşan yok kulubün hakkının yeterince korunduğunu söyleyebilir misiniz?

Şu 3 senede her sezon fbye en az 20 puan fark atardık adil yönetimler olsa

Topçulara ve hocaya dua etsinler şampiyonluklar için
yonetimde konusan yok da erden timur da kotuydu o konuda.

tamam o zaman dursunu 1 kere övdügünü görmedım bu adam hic mi başarılı iş yapmadı

misal erden timuru yönetime alarak başarılıdır ordan bi kere övebilirsin :D
Daha bugün övdüm 5 milyonu napoliye kitledi diye o da karavana oldu sonunda. Futbolu çift başlılıktan kurtarsın becerikli adama emanet etsin, haklarımızı ite çakala yedirmesin, verdiği sözleri zamanında tutsun biz övmeye dünden razıyız. Bizim meselemiz dursun veya erden değil ki gs iyi ve becerikli bir şekilde yönetilsin

Hatipson simdi ne söyleniyordur varya, lan abdullah transferi yuzune gözune bulastirdin. Ben olsam coktan kufur kiyamet kopmustu diye

ben de bu kinin sebebini merak ediyorum işte

misal ben burda dursun yalayıp 3 sene samp olamasa

bu adamlar her olayda beni alıntılayıp linc edecek

ama burda 3 sene başarılı olmasına ragmen 3 senedir haterlık yapıyor

biz laf edince dursun yalamış oluyoruz

yarın dursun bi hata yapsa yine ben eleştirecegim ama bu adamlar olumlu bi durumda bile eleştiriyor

erden timuruda maske olarak kullanıp gelen tepkiyi minimize etmeye calısıyorlar biz erden düşmanı degiliz ki. erdenin oldugu dönem benim soyadım timurdu misal adama burda mehdi yazıyordum
Belki Erden Timur ayrılış süreci yüzünden belki siyasi yakınlıklar yüzünden bir nefretleri var. Eleştirilecek konularda eleştiriliyor mesela A takım tesisleri verilen tarihlerde yapılmadı haklı olarak eleştirildi yada misal ara ara forumda soruyorum Alt yapı tesislerinin inşaatı başlandı mı? Haziran'da başlanacaktı ne durumda bu eleştirilmeli mesela. Lakin yeri geldiğinde de geçte olsa uzun yıllar sonra bu takıma nihayet modern bir A takım tesisi kazandırılmış bunun içinde bir iyi yapmış demek lazım diye düşünüyorum ama farklı düşününce yaftalanıyorsun hemen.

Boşuna mı bekliyoz dağıldılar mı masada mı millet nedir son durum

yonetimde konusan yok da erden timur da kotuydu o konuda.
Erden timur içerideki seslerle de uğraşıyordu
hatta ali koç bireysel olarak adamla uğraştı

üyesi olduğu yönetimden de destek aldı diyemeyiz.

kim olsa kafayı yerdi onun yerinde. gene çok iyi götürdü süresi bitene kadar.

Kohn 4
Nelson 7
Zaniola 7
Jelert 7

Bu yönetim ayaküstü bizi uyutacak.
Şu satışları yapsan 25 milyon yapar. O paraya da Lucumi filan alırsın.

yönetim başarısız demek gaddarlık olur
aysal döneminden beri en iyi dönemimizdeyiz
hatta aysal döneminde 2014'te para bitmişti 2 senelik cl başarısına rağmen
ama şu an ise 75 milyonluk transfer kovalıyoruz.
açıkçası geçmişle kıyaslayınca en iyi bir kaç dönemimizden biri olduğunu kabul etmek mecburiyetindeyiz. başarısız transferlere rağmen.
tek eksik avrupa başarısı

valla bu aliye karsı samp olan adamları desteklerım

alinin nasıl bi gücü oldugunu biliyorsunuz

allahtan adam transfer hoca secimleri ile batırıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt