- 31 Ağustos 2021
- 69.709
- 49.882
- 3.258
Bologna...gene italyanlar...gene milanı uçakları haEn kötü taksitli Lucumi alalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bologna...gene italyanlar...gene milanı uçakları haEn kötü taksitli Lucumi alalım
yonetimde konusan yok da erden timur da kotuydu o konuda.Adam hakemini maça getirince güçlü olmuyosun işte. Noldu kupada kadıköyde sen yabancı istedin dikkate bile almadılar
Bütün sene söyleniyosunuz ( haklı olarak ) fb kayrılıyor diye yönetimde konuşan yok kulubün hakkının yeterince korunduğunu söyleyebilir misiniz?
Şu 3 senede her sezon fbye en az 20 puan fark atardık adil yönetimler olsa
Topçulara ve hocaya dua etsinler şampiyonluklar için
Daha bugün övdüm 5 milyonu napoliye kitledi diye o da karavana oldu sonunda. Futbolu çift başlılıktan kurtarsın becerikli adama emanet etsin, haklarımızı ite çakala yedirmesin, verdiği sözleri zamanında tutsun biz övmeye dünden razıyız. Bizim meselemiz dursun veya erden değil ki gs iyi ve becerikli bir şekilde yönetilsintamam o zaman dursunu 1 kere övdügünü görmedım bu adam hic mi başarılı iş yapmadı
misal erden timuru yönetime alarak başarılıdır ordan bi kere övebilirsin![]()
Belki Erden Timur ayrılış süreci yüzünden belki siyasi yakınlıklar yüzünden bir nefretleri var. Eleştirilecek konularda eleştiriliyor mesela A takım tesisleri verilen tarihlerde yapılmadı haklı olarak eleştirildi yada misal ara ara forumda soruyorum Alt yapı tesislerinin inşaatı başlandı mı? Haziran'da başlanacaktı ne durumda bu eleştirilmeli mesela. Lakin yeri geldiğinde de geçte olsa uzun yıllar sonra bu takıma nihayet modern bir A takım tesisi kazandırılmış bunun içinde bir iyi yapmış demek lazım diye düşünüyorum ama farklı düşününce yaftalanıyorsun hemen.ben de bu kinin sebebini merak ediyorum işte
misal ben burda dursun yalayıp 3 sene samp olamasa
bu adamlar her olayda beni alıntılayıp linc edecek
ama burda 3 sene başarılı olmasına ragmen 3 senedir haterlık yapıyor
biz laf edince dursun yalamış oluyoruz
yarın dursun bi hata yapsa yine ben eleştirecegim ama bu adamlar olumlu bi durumda bile eleştiriyor
erden timuruda maske olarak kullanıp gelen tepkiyi minimize etmeye calısıyorlar biz erden düşmanı degiliz ki. erdenin oldugu dönem benim soyadım timurdu misal adama burda mehdi yazıyordum
Erden timur içerideki seslerle de uğraşıyorduyonetimde konusan yok da erden timur da kotuydu o konuda.
Ne alaka yaw kaç kez basın toplantısı yaptı adamyonetimde konusan yok da erden timur da kotuydu o konuda.
2 saattir horluyorlarBoşuna mı bekliyoz dağıldılar mı masada mı millet nedir son durum