Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.688
- 66.779
- 5.003
Solo il gala manşetiyle osimhen'in bizi seçtiğini ilk bunlar verdi gazetedeKaynak corrira della Sport bir de iyi mi ben bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Solo il gala manşetiyle osimhen'in bizi seçtiğini ilk bunlar verdi gazetedeKaynak corrira della Sport bir de iyi mi ben bilmiyorum
İyi ama neden, hemen hemen benzer ödeme koşulları sunuyoruz. Bu durumda oyuncu istediği kulübe neden vermiyor. Hilal kankasi mu bunun
40 M pesinat veridigimiz bir transferden sonra Hakan falan imkansiza yakinİlkay
Ter stegen
Semedo
Osimhen
Ziyadesiyle mutlu eder
Olursa düşük maliyetli Hakan çalhan
Filmlerine IMDBde 1 puan basalımYapımcısı olduğu filmlere baktım, abuk sabuk ikinci sınıf bombok İtalyan filmleri.
Haybeye zengin olmuş boş meymenetsiz bir herif
Bu herifle masaya oturup pazarlık yapanlara Allah'tan sabır diliyorum
Son teklifimiz gayet cömert, bu da kabul edilmezse bu herifle daha fazla muhatap olmaya gerek yok.
Osimhen çok önemli ama bazen bir yerde durmayı ve sınırları çizmeyi bilmek gerekiyor
Googledan stad , idman twisis ve storelarinin helsini 2 yildiza dusurelimFilmlerine IMDBde 1 puan basalım
Ben dün üye olup birkaç filmine 1 bastım ama tek başına yetmiyor.Filmlerine IMDBde 1 puan basalım
Gazete bugünün gazetesi ama, yeni yaniBu yeni bir haber olarak değil ama sanki.
Çabuk versin kararını yav artık, manyak etti bizim taraftarıAdam hafta sonu düşünürüm demiş, belli ki ağırdan aliyorlar.
Neyse pazartesiyi bekleyeceğiz zaten cenazeden dolayı Kavukvu geri dönmüş