Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gazete bugünün gazetesi ama, yeni yani
Basımı falan var ya onun. Gecenin haberi sanki onay gelmiş olsa bizimkiler imzayı beklerdi herhalde yada kendi pazartesi dönüş yapacağız demişlerdir kendi profesyonelleri teklifin kabulü yönündelerdir ve bu kerkenezi ikna etmeye çalışıyorlardır.

Hala BCT ler daha cok rahatlatiyor
O ikisini bugün milano polisi çevreye verdikleri rahatsızlıktan dolayı şöyle enseler:

9x8xi9.gif

10 no almayız bence (almamalıyız da).

osimhen arkasındaki 3lü için,

barış-yunus-sane-sara-sallai gibi 5 tane opsiyon var. zaniolo'yu sayarsak 6.

osimhen'in arkasında icardi var.

hem nitelik hem nicelik olarak yeterli değil mi sizce?

ayrıca yabancı kontenjanı işi var, var da var.

esas eksikliğimiz bence orta saha bölgesinde. lemina tipinde 2. bir oyuncumuz yok. bizim gibi takımlar için zorunluluk lemina tipi oyuncu.

lütfen o profile gidelim (kiralık, 2002 sonrası doğumlu oyuncu kontenjanı için).

orta saha rotasyonunda torriera-lemina'dan sonra, 3. opsiyon direkt berkan kutlu ve 4. opsiyon stoper/sağ bekten devşirme kaan ayhan.
Yetersiz demek nankorluk olur. Daha ne olsun.

Kale, stoper rotasyonu ve orta sahaya opsiyon cozersek ilk 11 olmasa bile takviye olarak opup basimiza koyalim.

Hucum hatti inanilmaz iyi osi biterse, free ilkayda kilit cozucu olarak isin kaymagi olur.

10 no almayız bence (almamalıyız da).

osimhen arkasındaki 3lü için,

barış-yunus-sane-sara-sallai gibi 5 tane opsiyon var. zaniolo'yu sayarsak 6.

osimhen'in arkasında icardi var.

hem nitelik hem nicelik olarak yeterli değil mi sizce?

ayrıca yabancı kontenjanı işi var, var da var.

esas eksikliğimiz bence orta saha bölgesinde. lemina tipinde 2. bir oyuncumuz yok. bizim gibi takımlar için zorunluluk lemina tipi oyuncu.

lütfen o profile gidelim (kiralık, 2002 sonrası doğumlu oyuncu kontenjanı için).

orta saha rotasyonunda torriera-lemina'dan sonra, 3. opsiyon direkt berkan kutlu ve 4. opsiyon stoper/sağ bekten devşirme kaan ayhan.
Hiç ama hiç gerek yok hatta 10 numaraya mertens zaten oynamadı 2. Yarı. Rekabetçi genç 2 orta saha aldık mı tamamdır

Pedulla'nın Nijerya'dan gelecek olan belge gelmedi demesi ne demek ola anlamadım.

Fabrizio ve Di Marzio'nun son dediklerine bakılır ise başkanları hemen satma taraftarı değil, Pedulla zaten bizim tekliften hemen sonra 55 + 20 isteniyor yazmıştı.

Okan hocam

Bunca tantanadan sonra

50 metre uzun top "Koş Osi Koş" fişlerini dizmezsin umarim kulubenin alnina.

Gerek yok, gun gelir adam isterler bizden...goruruz o zaman
Adamların hiç öyle bir transferi yokki
Alabileceği adamı alıp gidiyor sonrada istediği fiyata satıyor
Model olarak sövsemde sevdim ben napoli yönetimini ,kerem onlarda olsa kaça satardı bir düşün ,oyuncuda mızmızlanamıyor

Model olarak sövsemde sevdim ben napoli yönetimini ,kerem onlarda olsa kaça satardı bir düşün ,oyuncuda mızmızlanamıyor
Saplayayım öyle modele. Şeref yoksunu, şark kurnazı kafalı bir model. Önce insaniyet öğrensin adiler

Orasi oyle kesinlikle, ben su ana kadar artniyet aramiyorum bu iste.(Son teklif adamlarin bastan beri istedigi seydi, buna laf ederlerse o zaman farkli konusurum)

Biz biraz cakalligabyatmisiz teminat bedeli cekip 70 total ya da dusuk pesinat ile.

Yoksa satis politikasi olarak bu tecrubeyi prarife dokmeleri lazim bizimkilerin.

Benficadan 25 isteyip 20 ye razi olunanbilridi SON GUN 12 yerine. Keremde orada net durus sergilemeyebilirdi belki de iste.

Baktiginsa mctomminay KDB, EPL den adamda cekiyorlar garip sekilde.

Atanımız ve tutanımız gitti. Bunlar büyük güç kaybı demek.

Rakipler geçen yıla göre güçlendi.

Yetersiz demek nankorluk olur. Daha ne olsun.

Kale, stoper rotasyonu ve orta sahaya opsiyon cozersek ilk 11 olmasa bile takviye olarak opup basimiza koyalim.

Hucum hatti inanilmaz iyi osi biterse, free ilkayda kilit cozucu olarak isin kaymagi olur.
bir de osi için denilenler doğruysa, yani 40 m peşinat veriyorsak, limitimiz de son derece az kalacak (oyuncu satışı olmazsa).

kaleci zaruri bir ihtiyaç. (günay dışında kalecimiz yok)

stoper eklemesi zaruri bir ihtiyaç. (sadece apo ve sanchez ile 60 maç?)

orta saha eklemesi zaruri bir ihtiyaç. (sadece lemina ve torriera ile 60 maç?)

sağ bek, olursa iyi olur diyebileceğimiz bir ihtiyaç. (sallai / kaan / turap ile bir şekilde idare edilebilir)

ön taraf komple iyi. sadece denk gelirse bonservissiz ilkay olursa süper olur dediğin gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt