Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yavşaklar sol beki de kapmışlar, allah seni napsın milan.

Çocuk çok iyi, izleyince göreceksiniz

Not : İnş patates çıkarda göt olan ben olurum

Son düzenleme:
Orasi oyle kesinlikle, ben su ana kadar artniyet aramiyorum bu iste.(Son teklif adamlarin bastan beri istedigi seydi, buna laf ederlerse o zaman farkli konusurum)

Biz biraz cakalligabyatmisiz teminat bedeli cekip 70 total ya da dusuk pesinat ile.

Yoksa satis politikasi olarak bu tecrubeyi prarife dokmeleri lazim bizimkilerin.

Benficadan 25 isteyip 20 ye razi olunanbilridi SON GUN 12 yerine. Keremde orada net durus sergilemeyebilirdi belki de iste.

Baktiginsa mctomminay KDB, EPL den adamda cekiyorlar garip sekilde.
Bizim boey de yaşadığımız şey ,adamın satış mantığı düz mantık değeri bu bana onla bunla gelme ver parayı git diyor ,bak sen baywrnle maç yapıp para alacaktın hani?

Bazen geçen sene hiç gelmeseydi diyesim geliyor. Cehalet mutluluktur hesabı. Hiç izlemeseydik bu forma altında bu kadar dert etmezdik…

bir de osi için denilenler doğruysa, yani 40 m peşinat veriyorsak, limitimiz de son derece az kalacak (oyuncu satışı olmazsa).

kaleci zaruri bir ihtiyaç.

stoper eklemesi zaruri bir ihtiyaç. (sadece apo ve sanchez ile 60 maç?)

orta saha eklemesi zaruri bir ihtiyaç. (sadece lemina ve torriera ile 60 maç?)

sağ bek, olursa iyi olur diyebileceğimiz bir ihtiyaç. (sallai / kaan / turap ile bir şekilde idare edilebilir)

ön taraf komple iyi. sadece denk gelirse bonservissiz ilkay olursa süper olur dediğin gibi.
Isin ozeti boyle gorunuyor listeledigin gibi. Daha fazla manevra alanimizda pek kalmayacak.

Tek hosuma gitmeyecek senaryo BAY a cok iyi teklif gelip onun degerlendirmek istemesi olur, onuda gorecegiz. Hatta bu napoli sureci " Nasil adam satarken istedigin koparilir" konusunda ders olmali o gun gelirse. Inadina 40 falan diyeceksin misal

Bizim boey de yaşadığımız şey ,adamın satış mantığı düz mantık değeri bu bana onla bunla gelme ver parayı git diyor ,bak sen baywrnle maç yapıp para alacaktın hani?
Erden timur vs cift bas+mozturk

Siyah beyaz kadar farkli iki mantalite

Erden timur vs cift bas+mozturk

Siyah beyaz kadar farkli iki mantalite
Almıyoruz dediğimiz denklemde adamı araplara satar ,osi de gider açıkcası uğraşmaz daha fazla

Yönetim şekli farklı adamın klübü komple ,yoksa mantık farklı değil olması gerekeni yapıyor adam

Millet 4-5 tane transfer yaptı şimdiden, bizde daha tık yok. Tabiki bizim kadro oturmuş kadro transfere saldırmak yersiz olurdu ancak kaleci işinin şimdiye kadar çözülmemesi rezalet. Kalecinin şu an takımla birlikte çalışıp takıma adapte olması gerekiyordu

Serefsiz herif simdi kabul ettim dese bile imzayı atana kadar 10 kere fikir değiştirir.

Almıyoruz dediğimiz denklemde adamı araplara satar ,osi de gider açıkcası uğraşmaz daha fazla

Yönetim şekli farklı adamın klübü komple ,yoksa mantık farklı değil olması gerekeni yapıyor adam
Su ana kadar oyle, biz tivitlerin gazindayiz klasik. 3 gun sonunda adamlarin istedigini koyduk masaya. Ben olacak diye bakiyorum artik.

Osiye gelince araplara gitmeyecek bence. Bizim is bozulursa , kafayi cizerse en kotu chelsea/utd bir seyler deneyebilir. Araplara Ok diyecegini hic sanmiyorum

Dello sportta osiyle ilgili bişey yazmıyor yav anlaşıldı anlamında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt