Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkincisiosimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
tzolakis 30 m eur bons 2.5 m eur maaş
bissouma 15 m eur bons 5 m eur maaş
sörloth 30 m eur bons 7 m eur maaş
hangisini tercih ederdiniz?
Osimhenosimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
Şu an için Al Hilal'den herhangi bir yeni teklif gelmedi. Oyuncu sadece Galatasaray'ı istiyor. Türk kulübüyle anlaşma bozulursa yeni gelişmeler olabilir. 35 milyonun kaç taksitte ödeneceği tartışılıyor.
İlk seçenekte yapacağımız diğer transferleri görmek lazım bncosimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
Osimhen'in verdiği katkı ortada dünyanın sayılı forvetlerinden biri ilk 5'e girer o yüzden düşünmeye bile gerek yok 1'e basıyorum.osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
Ben bizim hocayı pek tutmuyorum da mesela sene sonunda bıraksaydı lige hocasız girerdik kesin. Tıpkı kalecisiz ve forvetsiz gireceğimiz gibiGene geç kaldık transferde. Bu sezonun bahane filmi Osimhen oldu. Abicim hiç mi alternatif planınız yok yav. Kaleci yok, stoper eksik, sağ bek eksik, 10 numara pozisyonun eksik. 30 milyon euroluk kaleci alacaktık Osimhem için mi bekletiyoruz şimdi? Zaten free agent isimlere gidiyosun belli oldu artık çıkan isimlerden...
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Yusuf demiri dehleyeceğizZaniolo kalması için böyle bir senaryo lazım
1- Kaleci
2-Sanchez
3- Lucimi
4- Jakobs
5- Lemina
6- Torreira
7- Sara
8- Sallai
9- Sane
10-Zaniolo
11- Osimhen
12- Icardi
12+1-Sağ bek
12+2-Yusuf Demir
osimhen tabi kiosimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS
75 bons ve 16 maaşı vsladım. sadece o iki paketi kıyasla.İlk seçenekte yapacağımız diğer transferleri görmek lazım bnc
Sağbek eksik diyoruz da kima göre neye göre.Gene geç kaldık transferde. Bu sezonun bahane filmi Osimhen oldu. Abicim hiç mi alternatif planınız yok yav. Kaleci yok, stoper eksik, sağ bek eksik, 10 numara pozisyonun eksik. 30 milyon euroluk kaleci alacaktık Osimhem için mi bekletiyoruz şimdi? Zaten free agent isimlere gidiyosun belli oldu artık çıkan isimlerden...
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Osimhen sonrası tasarrufa gidiyoruz para yok.Yusuf demiri dehleyeceğiz
Alışsan iyi edersin
Ya zaten böyle birşeyin olmasnın pek mümkün olduğunu sanmıyorum, yani sonuçta bir şekil ortaya çıkarsa UEFA " hayırdır ne alaka"diyebilir bunun korkusuna bu hareketi yapabileceklerine ihtimal vermiyorum zaten.İspatı yok üstüne bide ceza diyosan renktaş en son boş stadı polis eşliğinde basıp 2-3 ordaki stad çalışanını darp etmişlerdi bu kancıklar ancak halen ne ceza var ne bişey. Yani ceza beklentisi bana polyanna gibi geliyo üzgünümsen bir suç işlesen anında yakalanırsın ama
Tercihimdir reis.osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş
VS edilemez