Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O dönemde Hataları olabilir ama Bu adamı her dinlediğimde saygı duyuyorum.O dönemki lig ve avrupa başarısının kendisi açısından tesadüf olmadığını net gösteriyor.Çok uyumlu bir adam.Ayrıca akıllı ve vizyoner.
Adam herkesi destekliyor hep aklıselime davet ediyor, net müthiş karakter. Kimseyi çekememezlik yok, negatif basmak yok.

Daha fazla faydalanmalıydı camia.

en kötü gsli is adamlarindan alacaksin parayi

sonra da geri ödemeyi onlara yaparsin senetlerle

ben olsam parami verirdim bu is icin
Bizim iş adamları kestane.
Ulan karşı tarafla bu konuda aramızda uçurumlar olmasını bir türlü anlayamıyorum.Hani onlarda klübüne bağlı parayı basabilecek 10 iş adamı olur bizfe beş oda yok.Adamlar stat sponsorluğunda gelir olarak çok üst düzey takımlardan fazla para kazanacak.
Sabancıymış,sinan rataymış,Kıraçmış ,ünal aysalmış hepsi faso fiso hepsi sözde Galatasaraylı.

Avrupa maçlarında idareyi uyguamalı ilmihalli gördük.İdare pehhh.
4. seçenek hakkında yorum yapmışsın.
Diğer 3ü hala bizim oyuncumuz ve mevki konusunda kaanın önündeki isimler.
Keza avrupada sallai ekleyemediğin için o sonuçla karşılaştın.

En azından idare edebilecek bir kaç oyuncu var önünde artık.

Oaimhenin önünde sadece Isak'ı göruyorum haaland birde belki ama onunla da eşitte olabilirler gyokeres ten falan iyi osimhen dünya üzerindeki forvetleri dusununce şahsi sıralamamda. O yuzden sorloth falan asla yav

Fener ve Jk'lilerin yavaş yavaş gaza gelmeye başlaması güzel haberler.
Yine gerçeklerden kopmaya başladılar.

osimhen: 40 m peşin + 17.5*2 taksit = 75 m eur bons + 16 m maaş

VS

tzolakis 30 m eur bons 2.5 m eur maaş
bissouma 15 m eur bons 5 m eur maaş
sörloth 30 m eur bons 7 m eur maaş

hangisini tercih ederdiniz?
Osi çok şans durumu oldu bizim için, hani olmazsa aynı segment adam alalım diyemeyiz çünkü adamı ikna etmek ayrı durum fakat Osi olmazsa aynı profile yakın 2 adam alınabilir. Bence versinler trink 75'i diğer eksik kalan bölgeleri kiralayalım, zaten yöneldiğimiz kalecilerin maliyetleri çok yüksek, satın aldın ve tutmazsa çıkması çok zor olur, Sommers diyolar onunda yaşı var. Kaleci için ilk sene kiralık en güzel anlaşma olabilir sallıyorum Ter Stegen'i alsan bile ne olacağı belli değil ve oyuncunun gelmeye hevesli olup olmadığı da belli değil, sağbek içinde aynısı geçerli kiralayalım zaten bonservisiz İlkay diyorlar gayet yüksek profil ve geçen seneye kadar üst düzey futtbol oynayan biri, bu şekilde yürütebilir gibi görünüyor. Hakan + Osi olayı zaten biraz hayal gibi duruyor yani taksit muhabbeti olursa anca ve görüyoruz ki bu taksit senaryosu da olmuyor, tutmuş fayda sağlamış ve senide isteyen Osi'yi ilk etap almak belki seneye veya fırsatını kovalayarak Hakan'ı çekmek daha makul olabilir, zaten kadro görünür 3 bölgeyi tamamlarsak yedekler de güçlenmiş oluyor, kiralık satın al opisyon ile çözülür gibi ama tabi mali gerçeklerde bize bahsedildiği gibi mi? bu da ayrı durum.

Çok zorda kalınırsa Barış veya varsa teklif Yunus satılabilir.

Ek olarak 2 sene güzel futbol oynar ve bu adama üst düzey futbol oynatırsan en kötü 50 ye satarsın, belki 80-100 leri bile görebilir yani zarar etme ihtimali de düşük.

Son düzenleme:

VS

Osimhen'de geri dönüş alabilirsin bir performans garantisi de var diğerleri patlarsa sicarsin. Özellikle tzolakis için aşırı riskli 30 milyon euro.

VS

O tarz adamları her zaman bulabiliriz ama odimhen ayarı forveti bir daha zor buluruz o yüzden osimhen

Maignan bence gerçekten vasat bir kaleci.

Hatta linçlersiniz belki ama Mondragon da "eh işte" bi kaleciydi.

Bence tecrübe olarak Günay'a güvenip, 25 yaş civarlarında potansiyeli, karakteri nerdeyse kesinleşmiş bir genç kaleci bakmalıyız..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt