Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.183
- 14.112
- 1.398
manyana 20 istiyolar zaten herifi bize kitlemeye çalışıyolar olabilitesi olan bi transfer değil ter stegeni çözüp önümüze bakalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da bize göre eksik görüyoruz ve yangın yapıyoruz teknik ekibe göre bekli yeterli geliyor. O bölgeye bonservisle ekleme yapabilmek için bir hareket alanımız yok demek ki.Genele göre diyoruz işte dostum. Performansa göre diyoruz. Işin sonunda devşirme Sallai veya Kaan Ayhan oynuyorsa yine o bölgede bence eksik. Şimdi 75 milyona futbolcu almak istiyorsak ben hedefi CL çeyrek finale koyarım mesela. O bölge içinde bu sene olan defoların kapanmasını beklerim gayet doğal bu. Cuesta var diyebiliyor muyuz stopere gerek yok diye mesela?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Morata + para konuşuluyordu zaten tek başına 20 verecek olsak üstüne koyar çoktan kaleci bitirirdik.manyana 20 istiyolar zaten herifi bize kitlemeye çalışıyolar olabilitesi olan bi transfer değil ter stegeni çözüp önümüze bakalım
o şekilde olabilir yoksa cash 20 vermeyiz sanırım osimhen mevzusu varkenMorata + para konuşuluyordu.
Osimhen mevzusu varken kimseye bonservis veremeyiz gibi geliyor bir tek Lucimi veya Hakan birine 10-15 arası verebiliriz diğerini opsiyonla filan alırız.o şekilde olabilir yoksa cash 20 vermeyiz sanırım osimhen mevzusu varken
Tam da bu. Napoli baskaniyim, karsimda kavukcu. Ben de sempati uyandiracak ne konusacak? Kontrat icin gelmissin ama karsindaki ile ortak degerler, kisisel saygi yaratacak temeller bulursan kontrati istedigin yonde etkilersin. Birde Erdem Timur'u dusun. Gardi ile girdigiv toplantida Gardiye de deger katar. Iste bunlari goremeyen ya da gorse de mudahale etmeyen Dursun tam da bu yuzden hep eksik kaliyor gozumuzde. Yoneticinin en bas ozelligi dogru kisiyi dogru ise delege etmek olmali.Osimhen mevzusuna bir şey demiyorum ama bizim yönetim yine patates.
Gardiyle bir şey çözerlerse çözerler işte.
Muhtemelen Ter Stegen'i bekliyorlar, olmazsa Sommer'i çözeceklerDün serhan ter stegen vs dedi kaleci için de bilmiyorum
Birazcık ihtimali varsa direk alırım.10 numarada çok rahat oynar.Lee cok dehşet bi adam ya.
Kabullenememe var herifte. Hayatının hatası Barcelonaya messi sonrası gidiş ve o umut.Kendi için de gitmesi lazım zaten çocuk gitmek istemedi deli midir nedir
Ben bunları gerçekten anlamıyorum
top geçer adam geçmez(sadece ölüler geçer)
YETTİ ULAN İSTEKLERİNİZ!!