Transfer Nöbeti #8 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haziranda saneyi indirince dedim bu sefer akıllandılar galiba transfer işlerinde ama yok arkadaş bunlardan bi cacık olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belli ki Osimhen konusunda Napoli başkanı tüm parayı garantiye almak istiyor. Bunun için de ya tüm parayı peşin vereceksin ya da ödemelerin tamamına banka teminatı vereceksin.

Biz 2 opsiyonu de sağlayamıyoruz. Bu transferin kısa vadede olumlu sonuçlanacağını düşünmüyorum. Belki Osimhen bir yere gitmedikçe Napoli başkanı tutumundan esneyebilir. Biz de o günleri beklersek planlama sarpasarar.

ben burada yönetim elinden geleni yapmıyor diye kızıyordum da elinden gelenin en iyisini yapıyorlar artık burada bütün limitleri zorladık üstüne yapacak bir şey yok fakat çok aceleci davranıyor bizimkiler yav , 75+5 taksit ver geç.Her türlü vermek zorunda öyle delilik melilik Conte'ye sökmez

Eylülse Eylül beklenir Osimhen için. Bütçe yoksa yaratacaksın diğer transferler için. Onu ahkam kesmeden önce düşünecektiniz. Muslera gideceği nerdeyse 1 yıldır belli ve soksok isimler harici ciddi 1 aday bile yok
Birde eldeki yetersizler var.Geçen sene yapılan belkide tarihin en kötü hamleleri.Bir tanesini bile gönderemediler.Gönderememek süprizmi tabiki hayır.Çünkü öyle rezil transferler.Hani 2,3 aşağıya verelim onu bile yapamıyorsun.

Hadi bunlarıda geçtim.Alt yapıdaki oyuncular artı yusuf,eyüp falan hala neden kiralık olarak gitmez.Yahu bir dakika süre vermekten çekindiğin adamları kampa götürmemin ne anlamı var.Buda gösteriyor ki hiçbir oyuncuya teklif yok.Bu arada sadece göndermek istediğimiz adamlara değil burada uçan 25 milyona satmam 30 milyona satmam dedikleri barışa saraya bile teklif yok.Bu adamlarada kimse bu paraları vermez.Adamlar detaylı bir şekilde izliyor.Adamın değerini aşağı yukarı bilirler.

Nasıl olacak o kadar eksik var.adam alınacak nasıl gidecek bu adamlar.Rezillik başka birşey değil.Bunlardan doğru transfer doğru planlama bekliyoruz..Başımızdakilerin ve okan hocanın transferde ve planlamada başarılı olmaları tamamen tesadüflere bağlı.Galatasarayda zor değil başarı üç,dört tane kaliteli adam aldığın zaman zaten bir şekilde şampiyon oluyorsun.Fark yarattıkları hiçbir nokta yok.
Osimen zor transfer bu konuda hiçbirşey diyemem başımızdakilere.

Ama Ben iddaa ediyorum osimen olmazsa bunların kuracağı kadrodan hayır gelmez.osimen olursa o kurtatırır gene bizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt