Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.540
- 21.784
- 2.663
Biz inaniyozki burdayiz inanmasam trans nobetine girmezdim sen inanmiyosan ned3n burdasin Sayin Aytepe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz inaniyozki burdayiz inanmasam trans nobetine girmezdim sen inanmiyosan ned3n burdasin Sayin Aytepe
Turkiyenin en iyisi hocasina gubenerek trans yapulmazda kime guvenerek trans yapilir Murat Durmaza guvenerek mi?Okan'a güvenerek transfer yapılmaz.Bunu Okan'ı sevenler de söyler Ozi.Hem bu arada ben Mikautadze vey Gouiri'yi alak dediğim de oyunculara çöp demiştin ulan![]()
Boey ve Lang gelse sevinirim vallason gün 10 milyon euro maaş verip icardiyi geri döndürür başkan boey ve lang'ı da gene kiralar kapatırız transfer'i
Fotoyu gören Nedim sertel
seksist bir hava var daha doğrusuforumda pesimist bir hava seziyorum.
Bir şey diyebilir miyimseksist bir hava var daha doğrusu
Adamlar kışkırtma çekiyor resmen. İnsanlar gerginken her gün yayın yapıp izlenme kasmayın kardeşim. Eylüle doğru hareketlenme bekliyorum diyince haber mi vermiş oluyorsunuz yaniÇok fena küfür edicem şimdi bu muhabirlere.
Bende çıkıp diyorum o zaman önümüzdeki 70 sene içerisinde hakkı rahmete kavuşmayı bekliyorum diye.