Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.370
- 7.227
- 2.358
Robert Pires geldi mi.?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok fena küfür edicem şimdi bu muhabirlere.
Bende çıkıp diyorum o zaman önümüzdeki 70 sene içerisinde hakkı rahmete kavuşmayı bekliyorum diye.
Yok abi temizlemez. Bu gibi adamlari alabileceksen zaten alirdin. Eger ki simdi bitirirsen sacma sapan zaman kaybettiginin, bir planlaman olmadiginin gostergesidir. Bu adamlar transfer yapmayi bilmiyor. Onu gectim hatalarindan ders cikaramiyorlar. Her oyuncunun bir bedeli vardir. Belki bir %5, hadi bilemedim %10 indirmeye calisirsin. Bizimkiler ederinin yarisi falan teklif ediyor sonra da olmayinca sasiriyor. Ayni olay Osimhen de oldu daha gecen sene. Ulan Osimhen'i 45 milyon a almaya calistilar. Ne oldu? Napoli baskani hadi yolunuza dedi. Pesin veremedigimiz icin ekstra bir 5 milyon daha atmak zorunda kaldik. Bunu daha gecen sene yasamis adamlar ayni rezillikleri gene yapiyorlar. Bunlarin pisligini hicbirsey temizleyemez!Bu işi Fabian Ruiz, Bruno Fernandes gibi bir transfer temizler.
Isin kotusu kus tasa carpti o is oldu...(Ya da o seviye isim)Şu koduğumun Bruno'su sözleşme uzatsa da isminin bahane edilmesi son bulurdu.
Yok Bruno için bekletiliyor yok Bruno hayali artık cinnet geçireceğim.
Kavukçu'nun her bölge için 10 oyuncumuz var dediği bu arada bence ciddi, sallama değil
Çünkü o oyuncuların hepsi bizzat menajer önerisidir. Menajer önerisi olduğu için oyuncu zaten gelmeye ok. İlk temasta oyuncuyla maaşta da ok olmuşlardır, geriye kulüple anlaşmak kalmıştır.
Menajerlere sormuşlardır kulüp ne kadar istiyor, biri demiştir net 40, diğeri demiştir 20-25 arasına hallolur vs vs
Diyorlar ki menajeriyle bize gelen 10 tane oyuncu var, maaşta da anlaşırız sorun yok, illa bir tanesiyle pazarlıkta daha ucuza çözeriz.
sol kanat için 10 tane oyuncu var elde, 10 tanesinden 1'inin kulübüyle illa anlaşırız uygun fiyata transfer olur..
düz mantık bu şekilde yürütüyorlar işi.
hayırlı olsun.
Türkiye'nin en iyi hocası mıTurkiyenin en iyisi hocasina gubenerek trans yapulmazda kime guvenerek trans yapilir Murat Durmaza guvenerek mi?