Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli ki yönetim bilerek almayacağı kişileri sızdırıyor ki arkada iş yapıyor gözüksünler, kafalarında transferin son günü birileri vardır onları alırlar

Son güne kadar tatilde takılıp millete poz kesiyorlardır işte

Aslında Tor yerine oynatması gerek yani ona verdiği görevleri verirse faydalı olur takıma.

Lemina gibi oynayamaz, oraya başka biri lazımdı Lemina gibi oynayacak ve daha genç birisini dersen anlarım.

Şuan zaten hoca ne düşünüyor bence kimse bilmiyor zaten asıl sorun da o.
Hocamız var mı ki ?

Birileri etrafında Serdar Güzelaydın olduğunu düşünüyorum Dursun’u yok sen 7 şampiyonluk kazandın efsanesin diye gazladığını düşünüyorum. Bu ego kibir başka bir şey çünkü.

Birincisi sen 4 şampiyonluk kazandın.

2015 de başkan değildin 1 hafta kala başkan oldun.

2018
2019

Yıllarında kadroyu sen kurdun diye sen şampiyon yapmadın aksine o kadro maliyeti yüzünden ve yanlış hocaya emanet olduğu için devam etsen olamayacaktık fark edip Terim’i getirdin giderayak yine olmayacaktık sen kalsan camia ve taraftar sinerjisi olmayacağı için kalsan.

2022-2023
2023-2024

İcardi ve Erden Timur olmasa zor olurdun şampiyon.

2 yıldır da bu sefer onun temelini attığı kadroya Osimhen piyangosu ile gidiyorsun rakipler kötüyken

Şimdi hepsi hamle yaptı. Sen de kibirle açılış geziyorsun.

O taraftar seni orada 4 ay oturtmaz Dursun başkan. Başkan diyorum 4 ay sonra sadece Dursun olur.

Batrakov kapalı kutu(derbilerde varlık gösteremediğini duydum), Enciso daha garanti bir isim olurdu.

Göztepe Juan için kaç istemişti, aslında yedek forvet için düşünülebilir, hatta gençlerin ortasahasını Avrupa takımları takip ediyor diye haberler vardı ona da bakılabilir rotasyon için. Belliki dışardan oyuncu alamıyoruz.

GALATASARAY Başkanı Dursun Özbek, transferin son gününde gönderilen evraklarda imza eksikliği olduğu için FIFA’ya takılan ve büyük bir krize dönüşen Kevin Grosskreutz transferi sonrasında oluşan tepkiler karşısında suskunluğunu bozdu.

Sosyal medya aracılığıyla sarı kırmızılı taraftarlardan, basın aracılığıyla da camia içinden tepkiler alan ve istifası istenen Özbek, “Bu transferde hiç olmaması ve yaşanmaması gereken bir hataydı. Ama maalesef ki yaşandı. Biz de yaşadıklarımızdan gerekli dersleri çıkardık” ifadelerini kullandı.

G.Saray, Grosskreutz transferini imza eksikliği nedeniyle gerçekleştirememişti.

Bu işin sonu taraftarı Kemerburgaza yürütecekler. Tomalar fora

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt