Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.650
- 30.621
- 1.988
Hayatımda böyle kötü dönemi hatırlamıyorum. Denge dengeoglunda bile transfer oluyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lütfen Hamza hocamı bu rezilligin içine dahil etmeyelim.Hayatımda böyle kötü dönemi hatırlamıyorum. Denge dengeoglunda bile transfer oluyordu
Niye? O da Dursun beyle çalıştı ve o da Dursun beyi korudu. İçimizden halledicez diyip durmadı mi? Böyle bir adamı savunmamLütfen Hamza hocamı bu rezilligin içine dahil etmeyelim.
Geçen senede 10 numara ihtiyacı bagirttira bagirttira mevcut iken gittiler mal kaçırır gibi Sane transferi yaptilar.Sadece Oshimen bircok şeyi perdeledi.Hepsi bu.10 numara almaktan aramaktan bulmaktan niye bu kadar imtina gösterirler.Anlam vermek imkansiz gibi birşey.Gecen sezon Oshimen çıldırdı ,çıldırdı ve çıldırdı.Yokluktan.Birde ustune ballı kaymak transferi SingGeçen sezon bu kadar sinir olmamıştım... Bir şekilde osimhen çözülsün zaten takım şampiyonluğu alır diyordum... bu sene herkes bilenmişken bizimkilerin mallıkları çileden çıkardı adamı...
Günlerdir kafamda TS gol müziği çalıyor bize attıkça uyyy ahaa eeeee eeeee eeeeTSmiz birkac iyi transfer daha yapsa bari
Edelim edelimLütfen Hamza hocamı bu rezilligin içine dahil etmeyelim.
1. Sane
2. Salah
3. Greenwood
4. Bu Kim
Geliyor