Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Malesef Gheorge Hagi, Wesley Sneijder ve Dries Mertens gibi kariyerli isimlerden sonra Galatasarayın yeni 10 numarası Aleksey Batrakov denen çocuk olmuştur. Hayırsız olsun.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Greenwood sonrası bu ihaneti kaldıramazsın kral gs için değil senin için istiyorum leao'yu
valla öyle olacak salmıştım normalde hiçbir şeye bakmıyordum moretto yazınca leao'yu biraz toparladım da buradan leao gelmezse daha valla şu futbol işine girersem ben de şerefsizimdir artık

Anlayamadığım konu devre arası pape gueye vs ortasahalara teklif yapan kulüp bi anda ne olsuğu belli olmayan ukoçukyu alıp ortasahada kalabalığız demeye başladı. Tamam olum hainlik yapın da bu kadar belli etmeyin be

adam hayvan gibi defans bile yapıyor bizle ismi çıkınca şuraya bak

Galatasaray niye Ademola Lookman almıyor mesela. Fosimhen istemiyor mu kendisinden başka Nijeryalı

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlayamadığım konu devre arası pape gueye vs ortasahalara teklif yapan kulüp bi anda ne olsuğu belli olmayan ukoçukyu alıp ortasahada kalabalığız demeye başladı. Tamam olum hainlik yapın da bu kadar belli etmeyin be
enzo millot diye ölüp bitiyorlardı mesela şu an rahat rahat alınacak durumda zerre umurlarında değil. lookmanı zerre istemiyordum ama devrede bi ton adı çıktı etti eee şimdi?

oyuncu iyi kötü mevzusu değil anlatmak istediğim, bi transfer döneminde adı çıkan diğerinde asla geçmiyor

galiba gerçekten bilerek olmayacak adamlara gidiyorlar

Ula lukaku gibi herif alsak mızrak ucuna bağlanmış molotof ile kosardiniz şimdi övüyorsunuz
1000060940.webp

Lokman +Sirloth +75 milyon :Oshimen
Bir kerede biz horozlanabilelim :))))))Bir kere.Nasilmis horozlanmak onu test edelim.Adamlar 10 a aldığı Can Uzunu 60 a vermeye çalışıyor.Bizim eksiğimiz ne????
Bizim eksiğimiz hain olmayan iyi bir GSli baskan ve GSlilerden oluşan iyi bir yonetim ekibi rts.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt