Öyle bir kontenjanımız yok................Torreira.........Sara.................
Barış.....................Salah................Leao
...........................Osimhen.......................
bari şunu yapak ya
Öyle bir kontenjanımız yok................Torreira.........Sara.................
Barış.....................Salah................Leao
...........................Osimhen.......................
bari şunu yapak ya
Genel kurul üyesisin bir kere katıl bir GK2a katıl da orada çık konuş. Sosyal medyada ergenler gibi etkileşim peşinde koşacağına.
@Nedim V. Duran neyi likeladigini biliyon mu lan taniyon mu ki sen ahmet arif reisiAhmet Arif Kesen olcaktı şimdi
mis gibi ayak tenisi oynardık

Avatarına gireyim.Millet Vlahovic Salah kovaliyor biz Zeze Zaza
GK üyesi mi Şahan?Genel kurul üyesisin bir kere katıl bir GK2a katıl da orada çık konuş. Sosyal medyada ergenler gibi etkileşim peşinde koşacağına.
Leao gelmiyormuş Tr ye Lang kiralarız en kötüde kontenjanı yemeye değmezLeao mu Lang mi isinde kararsizim
maliyetlere bagli
Nedim forumun ilk zamanlarını biliyor, kılık değiştirip gelen eski bir arkadaşa benziyor@Nedim V. Duran neyi likeladigini biliyon mu lan taniyon ku sen ahmet arif reisi![]()
Leao gelmiyormus muhabbeti biraz bos muhabbet.Leao gelmiyormuş Tr ye Lang kiralarız en kötüde kontenjanı yemeye değmez
Olsun, Ts de guclensin. fb ile bas basa mi kalalim hep Allah Allahts sorloth olayı olmaz inş
tanımıyorum ayak tenisi fikri güzel geldi layk attım liboşum@Nedim V. Duran neyi likeladigini biliyon mu lan taniyon mu ki sen ahmet arif reisi![]()
Evet bakma bjk çapsız bir klüp.Yoksa gayet bizden daha nitelikli yöneticiler çıkarıyırlor.Fbde öyle.İşin sonunda Kevin De Bruyne 15 milyon maaşla kitleyecekler bize. Beşiktaşın becerdigini beceremeyen bir yönetim olsam, gider köprüden atlardım