Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Saneleri zahalarıda gördük vallaha ben td olsam Nhagayı 11 e atarım bu bateakovu da biraz kıpırdanıyorsa 11 e koyarım genç dinamik takım kuracaksın hocamBatrakov iyi de bizim takımda işi zor
Saneleri zahalarıda gördük vallaha ben td olsam Nhagayı 11 e atarım bu bateakovu da biraz kıpırdanıyorsa 11 e koyarım genç dinamik takım kuracaksın hocamBatrakov iyi de bizim takımda işi zor
Çok büyük beklentiye gerek yok, 10+4 dolduralım yeter. leao (barış kalmak kaydıyla) enciso yada Rus çocuk ve bir u23 sol stoper. Bunu da beceremezlerse yapacak birşey yok.Tatmin edici transferler olma ihtimali yok, beklentiniz yüksekse düşürün ya da takip etmeyin bundan sonra.
Okan güler geçer bu dediklerini o dediğini yapacak takımdan çok uzaktayız şuanSaneleri zahalarıda gördük vallaha ben td olsam Nhagayı 11 e atarım bu bateakovu da biraz kıpırdanıyorsa 11 e koyarım genç dinamik takım kuracaksın hocam
keyfimizden mi vermedik menajeri yöneticileriyle görüşüp oyuncuyu ayarttıNeom bize oyuncu verir mi ya geçen sene biz barışı vermedik heriflere