Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.583
- 14.214
- 1.498
Güneş değil abi o ya güneş gibi durmuyorGüneş vurmuş dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güneş değil abi o ya güneş gibi durmuyorGüneş vurmuş dostum
Her sene ayni plansizlik, bu sene Dunya Kupasi'na siginip iyice rezil ettiler her seyi sadece. Cikip "kabul ediyoruz, hata yaptik, en kisa surede takima yeni oyuncularii kazandiracagiz" deseler yine bas taci edilirlerdi. Fakat sadece inkar var baska bir sey yok. Icraat hic yok.Bilgi icin tesekkürler. Asıl demek istediğim aslında, aylarca Eylülü bekletip adı geçen oyuncuların yarısının (en azından benim için) büyük soru işaretleri barındırması. Yine çöpe giden bir dönem daha.
Ona göre can ve leaoyu 24saat icinde bizde olacak. Dun 48 saat demistiKahve Konyak gelse de bizi biraz aydınlatsa
Can konusunu dün söyledim kimse inanmıyor ama Can konusunda ilgilenen bütün kulüpler masadan kalkmış durumdaOna göre can ve leaoyu 24saat icinde bizde olacak. Dun 48 saat demisti
Ufurukcu malesef, yada bu yönetime inanacak kadar saf
Kaan var, abilik yapar, stoper oynar ortasaha oynar, sağ bek oynar.Ne kadar salak taraftarsını lan siz de... lesley geldi işte. Ben onu 10 numara kanat 8 numara forvet defans her yerde oynatırım... ne diye 5 6 transfer yapacağım... Tek taşla 6 kuş vururum...
Diye düşünüyor bence sayın başkan
Günaydın paylaşımında bir mesaj var bencede ama asomoah mevzsunda yapmışlardı en son

Hafif bir kipirdanma var. Tayyare her an kalkabilir.mesela transfer bitmemiş
ama uçuş hazırlıkları yapılıyormuş
bunu diye de buradan biri
aga ne anlatıyon ki sen
Bizim durum...
Bişeyler var belli güneş gibi durmuyor fotoyu yakınlaştır bak sanki sarı renk atılmış gibi fotoya yada ben kafayı kırdımBu arada admini kaşıntı tutmadıysa en tepki gösterilen dönemde güneş vuran günaydın fotosu paylaşıp milleti beklentiye sokmaz.
Önceki güneşte de transfer yatmıştı o yüzden beklentim yok ama içeride bir hazırlık olabilir.
46 saat içerisinde hareketlilik bekliyorum sn eibarsmesela transfer bitmemiş
ama uçuş hazırlıkları yapılıyormuş
bunu diye de buradan biri
aga ne anlatıyon ki sen
Bizim de kendimize göre rüyalarımız hülyalarimiz varula diyelim öyle güneş vuran yerin de sol açıkla alakası yok![]()
Can konusunu dün söyledim kimse inanmıyor ama Can konusunda ilgilenen bütün kulüpler masadan kalkmış durumda
Yalan yav! Bizimkilerde en ufak bir ugras yok Can icin. En iyi ihtimalle sezon basinda yoklanilmistir o kadar.Can konusunu dün söyledim kimse inanmıyor ama Can konusunda ilgilenen bütün kulüpler masadan kalkmış durumda