Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.535
- 102.624
- 5.238
Başlatan Faruk sürenO sürecin başında da sonunda da liseli kongre vardı. Kulup benim hiç elimde olmadı olmayacak. Ben gariban bir fanım konu bu kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başlatan Faruk sürenO sürecin başında da sonunda da liseli kongre vardı. Kulup benim hiç elimde olmadı olmayacak. Ben gariban bir fanım konu bu kadar.
Bize karşı şov yapıyor en azından puan kaybedeceğimiz rakiplere puan bırakmayız.Leao beklerken Can Keleş’i alıcaz gibi
Bitiren de Ünal aysal da konu bu değil. Konu muhteşem bir yapı olduğu düşünülen lisesi kongre yapısının seçtiği başkanve çıkardığı adayların hiç de muhteşem olmaması. Bunun dışında bu yapıyı bu şekilde tutmanın egodan başka sebebi var mı ? Konu bu.Başlatan Faruk süren
15 günlüğüne cebinden para koyamayacak adamlar da yöneticiyim diye ortaya çıkmasın artık.Olm hani reddedilme haberleri bile kesildi
Muhtemelen ödeme planlarını duyunca kulüpler peşinat tarihinden dolayı hep reddetti bizimkiler de biraz daha bekleyelim mecburen dedi
Şl gelirlerinin gelmesini bekliyoruz galiba
1 Eylül sabahı bambaşka bir Galatasaray’a uyanacağız gibi umarım iyi bi durumda oluruz shhshs
Evet bunu daha once de yazdim. Erden Timur'un parasizliktan CL gelirleri gelene kadar transfer yapamadigi sezonun aynisi. Hatta bu Kavukcu'nin basin onune cikip paramiz var falan demesi de bunun gostergesi. Futbolculari ve menejerleri para gelene kadar oyalamaya calisiyorlar.Olm hani reddedilme haberleri bile kesildi
Muhtemelen ödeme planlarını duyunca kulüpler peşinat tarihinden dolayı hep reddetti bizimkiler de biraz daha bekleyelim mecburen dedi
Şl gelirlerinin gelmesini bekliyoruz galiba
1 Eylül sabahı bambaşka bir Galatasaray’a uyanacağız gibi umarım iyi bi durumda oluruz shhshs
hic bjk veya fb kongresi izlemedin galibaBitiren de Ünal aysal da konu bu değil. Konu muhteşem bir yapı olduğu düşünülen lisesi kongre yapısının seçtiği başkanve çıkardığı adayların hiç de muhteşem olmaması. Bunun dışında bu yapıyı bu şekilde tutmanın egodan başka sebebi var mı ? Konu bu.
1.5 yıldır tek sebep diyeyim. Ekstra bir şey eklemek istemiyorum.