Şafak Ericek
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 712
- 306
- 608
Son durum nedir, yarın için boş stad ve maça gidenlerin de istifa protestosu yapacağı duyumu geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feridun'a yerelması derdiKemal unutmuşum ben bunu sesi kulağımda çınladı babanın![]()
Her iktidar olma güdüsünün ardında farklı bir tatmin ve fayda arama çabası mevcuttur malumTek isim kendisi değil alt 2 dalı daha var. Herkesin malumu iki kişi.
Kavukcu'ya çok kızamıyoruz çünkü Erden abi kadar olmasa da onun da fayda isteği ciddi. Vizyon transferlerine gittikçe bu taraf sorun çıkarıyor.
keller zor tatmin olurbi tatmin edemedi cenkini bi tatmin edemedi.
Her iktidar olma güdüsünün ardında farklı bir tatmin ve fayda arama çabası mevcuttur malum
Nasıl yapıyorsun kardeşim bize de öğretBu sene için radikal kararlar aldım.
1- Totemi ve fanatikliği bırakıyorum. Hobi niyetine Galatasarayi takip edeceğim.
2- Sigarayı bırakıyorum
3-PS platin kupa hastalığını bırakıyorum
4-Evham ve olumsuzluğu bırakıyorum. En büyük Pollyanna benim artık kolum kopsa hehehe 1 tane daha var dicem
diyebilir miyiz üstat

varuçuş hazırlığı fln var mı kuruduk arkadaş
istifa edemez görevden af talebinde bulunabilir. yalamaktan dili aşındı. bana birilerini hatırlatıyor bu adamİçimden bir ses kavukcu istifa edecek diyor