Selçuk Sarı
Tecrübeli Üye
- 19 Mayıs 2010
- 6.186
- 4.237
- 2.248
Mertens'i çağırsak daha çok maça çıkar!Diri bir Kevin De Bruyne yangını söndürür.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens'i çağırsak daha çok maça çıkar!Diri bir Kevin De Bruyne yangını söndürür.
60a karsilik 25+5 normal mi?İlk başta normal yaw böyle bir teklif, direkt 30 40 dersek 50 60 diyecekler
Yok yahu pazarlığa açıklarsa edilir işte, yoksa olmaz yani o istedikleri para verilmez60a karsilik 25+5 normal mi?
Bize baris icin 15+5 teklif etseler karsi tarafi ciddiye alirmiyiz?
Ha ben 35+5den fazlasi zarar diyorum bu arada
48saat gecti ne leao var ortada ne de canLookman planı yok. Doğru değil. Leao da süreç devam ediyor orta yolu bulmak adına.
Veiga ismini atmış Tolgahan ama bunlar para harcamıyor diyoruz olabilitesi olmayan oyunculara inanıyorsunuz. Mora, Veiga, Bilal bunlar olacak işler değil.
Cenk ısrarla Kevin ı getirme istiyor. Eğer Leao iptal olursa bilin ki 10 a kevin çekilecek.
Şu an tek sıcak isimler leao ve can. Diğerleri can a bağlı demiştim.
Heç! Daha 2.5 aydır filan gündemimizin ilk sırasında, di mi?İlk başta normal yaw böyle bir teklif, direkt 30 40 dersek 50 60 diyecekler
Frankfurt bu paraya Can'ın kramponunu vermez 35+5 olsa anlarım ama şu şartlara ben bile kabul etmem.
Dursun çıkıp leao'yu aldık yarın geliyor dese inanmam.48saat gecti ne leao var ortada ne de can
Ama suc sende degil sana inanmak isteyen gscde
Hazretleri yeni teklif yapalım demiştir ağabeyHeç! Daha 2.5 aydır filan gündemimizin ilk sırasında, di mi?

60a karsilik 25+5 normal mi?
Bize baris icin 15+5 teklif etseler karsi tarafi ciddiye alirmiyiz?
Ha ben 35+5den fazlasi zarar diyorum bu arada
leaonun da biz ve şikeciler dışında talibi yok ama enayi gibi 50 milyonlar teklif ediyoruz. ortak karar alındıktan sonra 2 kulüb de transferden çekilmelisamiyen'in dediği doğruysa can uzun'a yapılan teklif makul
bizden başka alıcısı da yok ztn