Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    177
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gidin şu martinelliyi bitirin allahım deliricem milanda it gibi kalsın ortada martinelli Batrakov bitirin yeter

Fener bataklığa saplanmış durumda, BJK her zaman olduğu gibi as oyuncuları çok güçlü rotasyonda isim yok. Bence bizimkiler buna güveniyor. 1-2 oyuncu alırız son gün nasıl olsa taraftar alıştı diyor

Hala transfer bekleyen varmı. Bu beceriksizler uygulamadan su bile spariş verip alamaz

Fener bataklığa saplanmış durumda, BJK her zaman olduğu gibi as oyuncuları çok güçlü rotasyonda isim yok. Bence bizimkiler buna güveniyor. 1-2 oyuncu alırız son gün nasıl olsa taraftar alıştı diyor
Fb bataklığa saplanmış ama bir fark var aziz ismaili 2 günde şutlar ali koç gibi beklemez ayrıca şikeden tescilli bir adam şampiyonluk için her şeyi yapacaktır. Tek bir nefes alma molası bile veremeyiz. Gereken tüm transferleri yapmamız lazım.

Martinelliyi yedek bırakan adam Beşiktaş’a gitti bizde yedeğini alıyoruz

32 yaşındaki Trossard en azından ne vereceği belli bir adamdı Beşiktaş’ın aldığı maliyetlere alınabilirdi

Duyumcular da gazeteciler de herkes patladı bu sene. Amaç nedir bilmiyorum ama Dursun Özbek bu işi buradan çevirirse gelecek sene transfer işini takip etmeyi bırakıcam. İnsanda sinir stres yaratıyor.

Benim anladığım gittiğimiz oyuncular kulüplerinden net ayrılacak isimler

Dursun diyor ki ne kadar geç olursa takım satmak için o kadar pazarlığa açık olur

Kısmen doğru da, millet enayi mi. Atıyorum Arsenal Martinelli’den gerekirse çıkmaz 1 sene daha yedekte tutar.

Milan demez mi yav 35’e Leao’yu versem kimi koyacağım yerine bu tarihte, satmıyorum bilader

Herkes siz mi son gün 12 milyon Euro’ya oyuncusunu satsın, Kerem’i en az 20’ye okuturduk en az

Son gün ucuza alacağın oyuncular artık o takımda yedekte bile belki duracak oyuncudur. Son gün gelip bizden Barış’ı ucuza alabilir misin? Ahmet kutucuyu alırsın anca

Benim anladığım gittiğimiz oyuncular kulüplerinden net ayrılacak isimler

Dursun diyor ki ne kadar geç olursa takım satmak için o kadar pazarlığa açık olur

Kısmen doğru da, millet enayi mi. Atıyorum Arsenal Martinelli’den gerekirse çıkmaz 1 sene daha yedekte tutar.

Milan demez mi yav 35’e Leao’yu versem kimi koyacağım yerine bu tarihte, satmıyorum bilader

Herkes siz mi son gün 12 milyon Euro’ya oyuncusunu satsın, Kerem’i en az 20’ye okuturduk en az
Transferin son gün barış gitmeye kalksın bunlar 25 verdiği canı 50 ye alır burada kalsın bu kadar iş bilmezler çünkü ticaretten anlamıyorlar sözde esnaf olacaklar

Transferin son gün barış gitmeye kalksın bunlar 25 verdiği canı 50 ye alır burada kalsın bu kadar iş bilmezler çünkü ticaretten anlamıyorlar sözde esnaf olacaklar

Açıkçası ticaretten anlamamalarına ihtimal dahi vermiyorum. Hele Dursun’un. Dursun, Kavukçu falan çok başarılı iş adamları.

Bence problem tam tersi kapalı çarşı esnafı mantığıyla hareket ediyor olmamızdan kaynaklı

Dursun muhtemelen kendi ticaret hayatında hep hizmet alacağı firmanın veya kişinin köşeye sıkışmasını bekledi. Ondan sonra ucuza indirdi ne alıyorsa veya ne yaptıracaksa.

Ama bu futbolda artık yemiyor işte anla yav

Açıkçası ticaretten anlamamalarına ihtimal dahi vermiyorum. Hele Dursun’un. Dursun, Kavukçu falan çok başarılı iş adamları.

Bence problem tam tersi kapalı çarşı esnafı mantığıyla hareket ediyor olmamızdan kaynaklı
O zaman çarşı esnafı gibi olacaklarsa transfer sezonu öncesi 500 m Euro diye atıp tutmayacaklar vaktinde takıma katkı verecek isimleri gizlice bitirip alacaklardı

Hangi esnaf mal almaya giderken davulla zurnayla gider o yüzden diyorum ticaretten anlamıyorlar

Beklentiyi düşük tutarsın böylelikle hem rakip kulüplerin eline koz geçmez hem de süreci daha iyi yönetirsin

Bundan sonrası tamamen tesadüf
Transferler Kadere kaldı
Kim boşa çıkar kim kimi elden çıkarmak ister
Böyle oyuncu alacaklar

GLYCczbXcAIZxdm.webp

Aşağılık adam kanlar içinde... Güzel bölümdü.

Bize bir Vandal lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt