GSCimbom
Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv
Alper Altun

Transfer Nöbeti #8 | 2026 Yaz Arşiv Sayfa 466

Alper Altun ·

Cevap
9,8K
Okunma
416,3K
Sayfa
466/492
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onun benzeri ilkay var işte. Üstelik KDB Son 3 senede ortalama 5 ay sakattı. Madem bir dede alacaktık Salah vardı. Bitmiş artık posası bile kalmamış KDB almak demek 3. Luk yaırısı için iyi olabilir yoksa 1 ve 2 imkansız olur.
Yalnız siz bile bu bitik adama ok oluyorsanız demekki Dursun Özbek amacına ulaşmış. Cuestaya bile ok olan vardı gerçi.
Ben asla okey degilim, resmi gorunce kara bulutlar toplaniyor yazdim biraz ustunde.

Bundan sonrasını temizleyecek transfer dönemi

Renato Veiga (Villarreal)
Bruno Fernandes (M.United)
Rafael Leao (AC Milan)

Olursa temizler

4 sene üst üste şampiyon olmuş takım normal şartlar altında ligde rakiplerine kadro kalitesi olarak büyük üstünlük kurmuş olması lazımdı 4 senenin sonunda. Geldiğimiz durumda en kısıtlı kadro bizde şu an. Zaten topu topuna 4 ofans oyuncumuz var. Biri sakatlansa takım çökecek.

Ek olarak aman o küsmesin aman şu incinmesin diye gerekli ayrılıkları ve değişimleri zamanında yapmasını beceremedik ve beceremiyoruz da. Adım gibi eminim mesela hâlâ Kaan 3 farklı pozisyonda oynayabiliyor diye kendi kendilerini kandırıyorlar. Stoperi, beki ve orta sahayı yedekliyor yalanıyla kendilerini kandırıyorlar.
Aynen öyle..
İşte böylede nah büyük klüp oluruz.
.Dünyanın belirli seviye klüplerinde bu kadar yetersizliği tescilli olan adamı kadroda tutmazlar..Örnek eyüp neden kadroda abi.Okan buruk sen bizle dalgamı geçiyorsun.Okan buruğunda yönetimden farkı yok.Yahu adam anadolu klübünde oynayamamış.Niye tutuyorsun takımda niye..Çok var böyle..

Sol stoper alacaksın apo yedeğe düşecek..Apoda çok güzel alternatfi olur.Burada apo kötü anlamına gelmiyor.Ama sen seviyeni yükselteceksin.apo çok güzel katkı verdi..Ama hedeflerin doğrultusunda her zaman alabiliyorsan daha iyisini alacaksın.Ama bizde düşğnce aponun arkasına adam alalım..aponun arkasına aldığın adamdan bize hayır gelmez.Çünkü gidecekler alaxaklar bir çöpü iki dakika süre vermeyecekler.

Nesela yabancı sınırından şikayet eden adam leminayla sözleşme uzatmaz.lesley gibi eldeki oyunculardan iyi olmayan adamı transfer etmez.Üstelik bı adam tam bir 6 olsa gene idare edeceksin.Oda değil.

6-8-10 olmak Üçlü orta sahayı çok güzel oluşturacaksın.Eldeki oyuncular tor,sara vss de alternatif olacak.Bu kadar basit.

Hepsini geçtim.Burada eksikler sayılıyor.
Eksik olmayan yerlerdede soru işaretleri var.
Jakops sakatlık sıkıntısı olabilşr.
Sağ bek söngo zaten sakat.
Sallai bekmi performansı hala soru işareti.
Hani tam dediğimiz yerlerde sıkıntılı.
Bunlara rağmen bizim başımızdaki hainler ligler başladı transfer yapacaklar.

Mesela bu paraya niye versin ben bile bunu teklif etmem

Bence olması gereken bu paralar. 5+10 olarak zorunluluğu bilmem de max 15-17ler olmalı.

Bizim embesil duyumcuyum diye takılan mallara göre her gitttiğimiz adam 30 milyondan başlıyor. Çöp bile olsa 30 milyon.

Piyasada 25 milyonlara ne oyuncular gidiyor bizim mal muhabirlere kalsa her sene her oyuncu osimhen parası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt