- 8 Temmuz 2015
- 35.876
- 70.729
- 3.893
duyumda kalitenin adresi heyecanla bekliyoruz bilgileriEkli dosyayı görüntüle 330728
Suat abiyle beraberiz birazdan transfer için gereken bilgileri alacağım toplantıya gireceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
duyumda kalitenin adresi heyecanla bekliyoruz bilgileriEkli dosyayı görüntüle 330728
Suat abiyle beraberiz birazdan transfer için gereken bilgileri alacağım toplantıya gireceğiz
Transfer nöbeti #9u açımlamağa ne dersinEkli dosyayı görüntüle 330728
Guardiola tüm takımın posasını çıkardığı için ayrıldı bu sene küme düşerlerartık Manchester Cityden topçu alabiliyor muyuz guardiola ayrıldı posa muhabbeti sonlanmıştır sanıyorum? @Naci Liboş @Nedim V. Duran
Nelsson un çıktı lisansıLisansi cikmazsa farkediyor mu?
En son falcaoyu getirmiştimTransfer nöbeti #9u açımlamağa ne dersin
Etkisinin biraz geçmesi lazim mesela şimdi önümüze bir anda cherki düşse ben almam abi 1 senelik etkisi varartık Manchester Cityden topçu alabiliyor muyuz guardiola ayrıldı posa muhabbeti sonlanmıştır sanıyorum? @Naci Liboş @Nedim V. Duran

batrakova dair en ümit verici şey 20 yaşında böyle testise sahip olması helal olsun çocuğa
topçuluğuna dair yorumum bulunmamaktadır :d
Mecazi anlamda pyledim sayin yonetici. Girdigim bos dukkan hemen doluverir.Klavyeyi ayakla mi kullaniyorsun ??
siz kimsiniz hocamSöz verdikten 1 hafta sonra kaçtı deriz o zaman bizde.
batrakova dair en ümit verici şey 20 yaşında böyle testise sahip olması helal olsun çocuğa
siz kimsiniz hocam
harika karakter
şu röportajdan belli zaten