Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turgay demiri bile takip ediyormuş lan bu herif. Bonservis bedelinin bu kadar yüksek olmasının nedeni kesin budur.

1'i sallainin yerine 1'i yedek

bu kez de yedekte jelert sallai yunus jacobs ve yeni gelen adam gibi 5 kanat bek oynama ihtimali olan adam olacak

bu arada da sol stoper sadece abdülkerim

bence 3lü devam edilecekse 2 bek almak tamamen savurganlık olur

sol stoper almak dahi daha mantıklı

o zaman sola 1 tane yabancı alalım

sağda zaten barış sallai oynar

bu kadar adamı al al nereye kadar
Yerli her türlü lazım rotasyona. Bana kalsa ben sol kanat bek alırım dediğin gibi. Yerli ihtiyacımı da stopere yaparım mesela. Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş vb. 5 Eren'e vereceğime bunları bitirmeye çalışırım olmuyorsa alt ligden genç yerli bir stoper denerim.

Kanat savunmamız 3lü veya 4lü fark etmeksizin hiç yok. Boluspor nefesi yettiği kadar oynayabildiği maçta yardıra yardıra patatese çevirmiş bizim kanatları.

Cuesta gariban diye acıyıp tekrar bi skills videosunu izledim

İzlemez olaydım

Bu ne ya valla adamın iyi yaptığı tek bir şey yok

Davinson'un falan performansını yukarı çekebilir maksimum başka bi katkısı olmaz bize bu herifin
Koşuşu bile enteresan. Gustavo asunçao volume 2 yükleniyor

Frankowski'ye kerhen de olsa sıcak bakıyorum. Kerhen deme sebebim 29 yaştaki oyuncuya kayda değer bonservis verecek olmak ama en azından ofansif bir kanat bek olarak iyi oyuncuya benziyor. Hücumumuza da biraz daha çeşitlilik katabilir. Artık bir kere Jelert'i aldığımız için gelişecek birinden ziyade daha net bir adam lazım oraya, Jelert bizde yedek olarak veya kiralanarak bir miktar gelişene kadar Fran oynasın, belki bir ihtimal Jelert zamanla formayı alır. Alamazsa Fran yaşlanma belirtleri gösterdiğinde Jelert'ten bir şekilde çıkar, başka alternatif bakarız.

Yerli her türlü lazım rotasyona. Bana kalsa ben sol kanat bek alırım dediğin gibi. Yerli ihtiyacımı da stopere yaparım mesela. Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş vb. 5 Eren'e vereceğime bunları bitirmeye çalışırım olmuyorsa alt ligden genç yerli bir stoper denerim.

tamam işte 2 bek almak anlamsız

frankowski tarzı sol kanat bek ve sol stoper çok daha mantıklı

Doue pazarlığı = Eren pazarlığı
Adamları boşuna bize karşı hırslandırdık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt