- 31 Ağustos 2021
- 69.525
- 49.752
- 3.258
ulan hadi be ...
gerçi maaşı yazılıp çizilenin aksine max 2 dir umarımda...Lens'te kaç alıyor acep ?
merakım ama EU2024 ten sonra bu adama niye yürümemişiz biz acaba.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu cocuk fenerli#HamzaGürelerCimbomA
tagına destek var mı
1'i sallainin yerine 1'i yedek
Yerli her türlü lazım rotasyona. Bana kalsa ben sol kanat bek alırım dediğin gibi. Yerli ihtiyacımı da stopere yaparım mesela. Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş vb. 5 Eren'e vereceğime bunları bitirmeye çalışırım olmuyorsa alt ligden genç yerli bir stoper denerim.o zaman sola 1 tane yabancı alalım
sağda zaten barış sallai oynar
bu kadar adamı al al nereye kadar
Koşuşu bile enteresan. Gustavo asunçao volume 2 yükleniyorCuesta gariban diye acıyıp tekrar bi skills videosunu izledim
İzlemez olaydım
Bu ne ya valla adamın iyi yaptığı tek bir şey yok
Davinson'un falan performansını yukarı çekebilir maksimum başka bi katkısı olmaz bize bu herifin
Kafada platin var diyolarKoşuşu bile enteresan. Gustavo asunçao volume 2 yükleniyor
ya çok kötü ya inanılmaz kötüKoşuşu bile enteresan. Gustavo asunçao volume 2 yükleniyor
Yerli her türlü lazım rotasyona. Bana kalsa ben sol kanat bek alırım dediğin gibi. Yerli ihtiyacımı da stopere yaparım mesela. Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş vb. 5 Eren'e vereceğime bunları bitirmeye çalışırım olmuyorsa alt ligden genç yerli bir stoper denerim.
Yok artık. Ciddi mi dalga mıKafada platin var diyolar