Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'de de Mimovic 15'inci yabanci oldugu icin kadroda tutulmayacak deniliyor mesela ama TFF kurallarinda bu nasil oluyor bilmiyorum.
Transfer dönemi olduğu için şu an kadroda olabiliyor transfer dönemi bittikten sonra Tff'ye son listeyi bildiriyorsun orada işte biri dışarda kalıyor gibi geçen sene böyle bir şey olmuştu sanki Fb'de.

Sezonu kapatan ikardi dururken ne yusufu

1 kişi gelecekse ikardi askıya alınacak
2 kişi gelirse yusuf da gidecek
Yusuf oynamayacak zaten dun kupa macinda oynamasi birsey degistirmiyor. Hala Icardi su bu diyorsunuz Icardi'de oyle bir durum olsaydi simdiye dek bizim Sami Yen ya da Haluk birseyler derdi. Kendi kendine gelin guvey oluyorsunuz ayrica TFF kurallarinda yabanci sayisinda tam olarak bu kural icin ne deniliyor kimse bilmiyor gibi suan.

Transfer dönemi olduğu için şu an kadroda olabiliyor transfer dönemi bittikten sonra Tff'ye son listeyi bildiriyorsun orada işte biri dışarda kalıyor gibi geçen sene böyle bir şey olmuştu sanki Fb'de.
Transfer donemi acikken sorun yok zaten, ama haftaya kadar elinde 14 yabancidan fazlasi varsa problem olabilir diyordu birisi bende bulamiyorum bunun kuralini. Bu durumda sadece lisansi mi olmuyor yoksa sozlesmesi mi askiya alinmasi gerekiyor onu merak ediyorum.

Yusuf oynamayacak zaten dun kupa macinda oynamasi birsey degistirmiyor. Hala Icardi su bu diyorsunuz Icardi'de oyle bir durum olsaydi simdiye dek bizim Sami Yen ya da Haluk birseyler derdi. Kendi kendine gelin guvey oluyorsunuz ayrica TFF kurallarinda yabanci sayisinda tam olarak bu kural icin ne deniliyor kimse bilmiyor gibi suan.

15 dakikadir filan GS X'in durumunu sordu haberi yok. Kuruduk be kardesim.

Transfer donemi acikken sorun yok zaten, ama haftaya kadar elinde 14 yabancidan fazlasi varsa problem olabilir diyordu birisi bende bulamiyorum bunun kuralini. Bu durumda sadece lisansi mi olmuyor yoksa sozlesmesi mi askiya alinmasi gerekiyor onu merak ediyorum.
Lisansı olmuyor. Sözleşme askıya alınsa geçen sene Kent listede yokken Uefa'da oynuyor olamazdı herhalde.

Yusuf Demir'de kalacak herhalde.

İhtiyaç da olabilir bazı maçlarda özellikle.

Takımda 4'lü oynamak gerektiğinde kanat yok Barış ve Yunus dışında.

Frankowski hakkında yorumlar okurken Ligue 1'de geçmiş sezonlarda diğer sağ beklerle de kıyaslanmış.Dubois'e göre dribblingi az.Alınıp yaşından dolayı temposuz da denilenebilir 2-3 ay sonra.Dubois'i oynatamayan Okan bunu da oynatamaz büyük ihtimalle.Bizim Wagner Pina'ya transferde gitmemiz gerek..

Ne haluğu samisi aga

Yusuf oynamasa dahi en kötü +2 de tribünde oturtursun

İcardi sezonu kapatmış hiç yok yani ona niye kontenjan harcayasın ki

Oynayabilecek adamı gönderip oynayamayacak adamı tutmakta 1 tane mantıki sebep yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt