- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Rüyamda romano 2 haber giriyordu bizle ilgili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frank sola Pina sağa bekliyorum ben hala bir umut;(Frank gelirse jelertde bi ilerde olmadigi takdirde,frank solda da oynadığı için wagneri alacagiz sene sonu
Kiralık gitmeyi kabul etmeyenin direkt sözleşmesini fesih edeceksin zatenTurap tam olurdu aslinda ama oynamaya baslamis kalsin orda
Baya iyi topçu. AkangillerdenBu Frankowski böyle tutkuyla istenecek kadar iyi mi ben izlemiyorum TM profili bakıyorum genelde yani normal gibi ama
Aleykümselam, yok reisSa. Fran geldi mi

yabancımız var şu an. Yusuf’u mu kiralarız yoksa İcardi’yi çıkarırız ? İkisini birden çıkarmayacaklar heralde
yabancı geleceğini sanmıyorum bu saatten sonra.Bek konusunda yıllardır sivadigimiz için yukseliyoruz aslında. Ne vereceği belli olan adam geliyor sonunda. Fiziken de bitik değil angelino gibiBu Frankowski böyle tutkuyla istenecek kadar iyi mi ben izlemiyorum TM profili bakıyorum genelde yani normal gibi ama
30 yasinda bek, süper
2026 da dönecekŞaka bir yana Erden Timur ayrılacaksa da keşke bu sene ayrılsaydı. Ne yaptılarsa adam 3 ay daha kalmak istemedi