Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kim ya bu övenler

Herkes övüyor ama ne hikmetse yedeğe düşmüş

Nelsson meselesinde öven de yeren de çok mesela ki Nelsson çok daha iyi stoperdir o heriften stoperlik özelinde

Herkes aşırı seviyor ama Genk bize vermiş kafasından çıkın
Kimse o kafada değil, ancak “yedekti” algısını yapan boyunu bahane edip adama saldıran bir grup var. Bu sezonun ilk yarısı ortalama 64 dk oynamış adam nasıl yedek oluyor; en fazla bu dönem formsuz diyebilirsin. Diğer sezonlarda da adam tüm sezon oynamış.. bu adam artık bizim oyuncumuz ve ibo ile aponun takışmasına kurban edilmemeli..

Gökhan Dinç: "Frankowski dışında menajerler sürekli kulübe oyuncu öneriyorlar listedeki tek isim değil. Frankowski transferini Abdullah Kavukçu yönetiyor."

Önceki sezon iki fener maçında da ortada birinde önde diğerinde second striker gibi oynamadı mı

Hangi maçta tüm özelliklerini kaybettiği kanısına vardınız sn uygun
Milli maçlarda. Orada da yüksek performansını kanatlara açıldığında alıyordu. Fener maçlarında gayet iyiydi ona birşey diyemiyorum.

Bu Frankenstein çok mu iyi adam
Evet:
1000006871.webp

Gökhan Dinç: "Fransa'da bir gazeteci arkadaşımdan aldığım bir bilgi; Lens kulübünde o bölgede oynayan diğer oyuncu sakatlandığı için 8 m euro getirirseniz veririz aksi durumda vermeyiz diyorlarmış."

Kimse o kafada değil, ancak “yedekti” algısını yapan boyunu bahane edip adama saldıran bir grup var. Bu sezonun ilk yarısı ortalama 64 dk oynamış adam nasıl yedek oluyor; en fazla bu dönem formsuz diyebilirsin. Diğer sezonlarda da adam tüm sezon oynamış.. bu adam artık bizim oyuncumuz ve ibo ile aponun takışmasına kurban edilmemeli..
Neyi kurban edicez aga biz? Stattaki taraftarın dahi bir etkisi yok çıkın şu mantıktan ya.

Jelert bizim yüzümüzden mi kötü oynuyor? Sallai ondan mı böyle düz oyuncu, Jacobs bizim yüzümüzden mi sakatlanıp duruyor. Napıcaz biz düşman olup?

Genk bu sezon 30 maç oynamış 2700 dk eder, Cuesta 830 dk oynamış ne algısı yapmalıyız?

Kesen çocuğun kim olduğunu da koydum, potansiyeli bulup bunu kesmişler işte durum basit. Önceki seneler ilk 11 oynamasının bize ne faydası olacak adam yedeğe düştü ve sana öyle geldi, as stoper olsa zaten vermeyeceklerdi.

Gökhan Dinç: "Ben Ali Bilacan transferinde olmasından çok hoşnut kalmadım."

Haluk Yürekli: "Kolo Muani, Skriniar transferlerinde de vardı."

Gardi hangi transferi yönetiyorsa o sağ beki alırız

Milli maçlarda. Orada da yüksek performansını kanatlara açıldığında alıyordu. Fener maçlarında gayet iyiydi ona birşey diyemiyorum.
Milli takımda önde çok yalnız bırakılıyor bir de tek oynuyor, biz öyle oynamıyoruz.

3421'in 2'sinde oynar Barış rahatlıkla ya da 3412nin 1'inde gezgin olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt