Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan Türk: "Bu hafta Galatasaray'ın 4. forması çıkıyor. Adana Demirspor karşısında bu formayla sahaya çıkmasını bekliyoruz. Formanın önünde Aslan silüeti var."

Kerem’i, marcao’yu ve hatta Nelson’u bu taraftar yedi, buna jelerti dahil etmesem de. Jakopsun sakatlığı ve Sallai’nin düz oyuncu olması psikoloji ile alakası zaten olamaz. Jelerte ayrı bir parantez açmak gerek; hoca arkasında dursa ve biraz cesaretlendirse çok daha başka bir hikayesi olabilirdi.. Tıpkı köhn gibi, Angelino gibi topçuyu hoca ile taraftar el ele yok etti.. hoca sistemi oyuncuya göre değil, oyuncuyu sisteme uydurmaya çalıştı, oyuncu yapamayınca taraftar cullandı ve herifler rezilleri oynadı.. milan karşısında Angelinoyu izlemişsin geçen gün.. kabul etseniz de etmeseniz de; sosyal medyadaki yazılan çizilen staddaki taraftarı etkiliyor onlar da futbolcuyu… oyuncu insandır, robot değil; bu yüzden mental olarak güçlü yasa zayıf deriz..
Marcao kendisi Sevilla teklif yapınca ayrılmak istedi, ederinin çok altına gitti, taraftar yese Kerem'i dövdükten sonra sahaya çıkamazdı.

Kerem kendi kendini yedi, Benfica'da da 3 ayda aynı duruma düştü, pasif agresif bir çocuk ki çok severim ama yönetemiyor baskıyı. Onu da istedi son gün gönderdik.

Nelsson'u yiyen ise sayın Okan Buruk. Taraftarın bir gram suçu yok benim gözümde.

Cuesta Genk'in yedeği olarak gelen ki ortalama 30 dk oynadığını ispatladım demin, yüksek maliyetli ki Davinson'dan sonra tarihin en pahalı stoper transferi kendisi.

Kendisine sövenler yukarıda da belirttiğim gibi Osimhen'e kadar sövebilenler, kötü oynayanın instagram mesajları her maç zaten küfürle dolar, oyuncu iyi oynarsa devam eder kötü oynarsa da zaman verilir hemen dışlanmaz, günü gelir o güveni kazanamazsan zaten bağın kopar.

Cuesta'ya karşı an itibarıyla fikrim değişmeye başladı. :asd:
GjNjzdnXUAA_C-Q
Lemina'ya da kazık transfer mi diyorsun o zaman

Göründüğü üzere menajerler tarafından kucağa alındık

Sözlükte detaylı olarak oynadığı süreleri vermişlerdi, orda aklımda kaldığı kadar belirtmişlerdi.. oradaki verilerle oyuncu başlığında paylaşılan analiz videosunda örtüşüyordu. Mesele ne olduğu değil nasıl faydalanacağımızdır; bu futbolcu özelinde demiyorum, tüm futbolcularımız için diyorum..

Cuesta ile ilgili konuşulanlar Cuesta ile ilgili değil transfer yöntemi ve koşulları ile ilgili. Yani oyuncunun iyi çıkması bişeyi değiştirmez, bu beceriksizliği plansızlığı aklamaz.

Gitsinler kendi şirketlerini batırsınlar bu ne lan. İki katı domalmak nedir.

Bi de arkadaş her gelen maaşını bizde üçe katlıyor. Şimdi 1m versek Cuesta kabul etmicek mi gelmicek mi yani. İş bilmez herifler.

Bu lahmacun ing 2.ligindeki hullu 24 e almış

Trde herhangi bir 3.lig takımı ne kadar ki alalım yaw herkes para koysun aramızda yönetim td transfer komitesi dağılımı yapar yönetiriz

Hepimiz madem uzmanız neyi bekliyoruz ki

Arnau Martinez, Juanlu Sanchez falan tamamen kolpasyon di mi

Frankowski olmazsa belki bi ihtimal Wagner Pina olacak yahut Cuesta tarzı işportacının biri

Gerçi belki W.Pina da işportacıdır o da neci bilmiyoz ki anasını satim

Bu lahmacun ing 2.ligindeki hullu 24 e almış

Trde herhangi bir 3.lig takımı ne kadar ki alalım yaw herkes para koysun aramızda yönetim td transfer komitesi dağılımı yapar yönetiriz

Hepimiz madem uzmanız neyi bekliyoruz ki
20-30m TL bütçeyle şampiyonluk yarışında oluyordun bir iki sene evvel oralarda. Ordan hesap et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt