Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevilladan kime alıyoruz?

oyle bir tweet yok
sdfsaads.webp

Sanchez 23-24 sezonu toplam 23 maça çıkmış. Cursta ise 2024-25 sezonundan yani bu sezonun ilk yarısında 13 maça çıkmış ve 9'u ilk 11.. neresi saçma? Ayrıca yedek olduğu için değil, senin teknik direktörün oynatmadığı ve taraftar bjk maçından sonra itin bi yerine koyduğu için adam gitti.. ve sende ucuza bırakmak zorunda kaldın. Bir de kolaylık sağlayacağına dair sözün vardı.. Cuesta 11 için aldın eyvallah da, müsade et sahaya çıksın; kötü oynarsa o zaman eleştir. Adam bir sahaya çıksın, bir izle.. aynısını saraya da yaptınız. İkinci ligden gelen topçuya 18 verilir mi demediniz mi?

Sanchez'in geçen sene ligde sakatken doğal olarak oynamadığı maçları saymıyorum. Adam sakatken oynayacak hali yok. Oynayabileceği halde (sakat veya cezalı değilken) kulübede başladığı maç sayısı sadece 8 diyorum, yine ligde 17 kez ilk 11 çıkmış. Cuesta yarım sezon dediğiniz 24 maçlık sürecin sadece 2 maçında sakatlıktan dolayı oynayamıyor. Kalan 22 maçta oynayabileceği halde ilk 11 çıkabildiği maç sayısı sadece 7, o da kısmen diğerlerinin sakatlık ve cezalarından dolayı forma şansı bulması, hatta biri de bir maçlığına üçlüye döndükleri için 11 çıkıyor ilk yarıda oyundan alınıyor dörtlüye dönecekleri için. Cuesta'nın da maçların yarısında oynamama sebebi sakatlık olsaydı "yedeğe düştü" demezdim zaten.

Özetle;

Sanchez'in geçen sene ligde oynayabilecek durumda olduğu toplam maç sayısı 25'ken, 17'sinde ilk 11 çıkıyor. Sadece 8'inde sen yedek otur deniyor. Kadroya alınmadığı yok.
Cuesta'nın bu sezon ligde oynayabilecek durumda olduğu toplam maç sayısı 21'ken, 7'sinde ilk 11 çıkıyor. 12'sinde sen yedek otur deniyor, 2 tanesinde kadroya alınmıyor.

Fark açık değil mi?

Bu adam bu sezon yedeğe düşmüş, bu kadar basit, bu iki kere iki dört kadar gerçek. Arka planda başka sebepleri var diyenler duydum, şüpheyle yaklaşsam da o doğru olabilir bak tamam ama yedeğe düşmedi demek abesle iştigal artık, şunu yapmayın.

Forumda fm oynamayan tek kişiyim.sigara ve alkol de kullanmiyorum.kumar alışkanlığım da yok.magazin çok severim,siyaset sevmem anlasam da.muzik ve yemek zevkim iyidir.ama kızlar yine de terkediyor,en keyifli oldugum tek zaman transfer dönemi heycani
Eşeğe haddinden fazla değer verirsen kendini yarış atı zannedermiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt