Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle 21 yaşında potansiyelli adamı Sevilla gibi takımlara gitmeden önce alman lazım işte.
Çocuk Sevilla alt yapı ürünü renktas dediğine katılıyorum ama özellikle Zagreb,hajduk buraları takip etmek gerekiyor piyasa'ya çıkmadan uygun maliyetle alabiliriz. misal slovakya takımı trencin var Belçika takımları buradan çok transfer yapıyor adamlar Afrika'dan getiriyor bunlarda onlardan 700-800 bin euro gibi komik rakamlara alıyor. İlk aklıma gelenler leon bailey,moses simon

Juanlu cekmez misin?
Valla maçları izlerken hiç dikkatimi çekmedi çocuğu tanımıyorum da. Bir de İspanyol çok yaramıyor bize.

O yüzden Portekiz'deki elaman biraz daha yükseldim atlet falan gerçi onu da tanımıyorum ama fırsat bulursam bu gece 90 dakika bir maçını izleyeceğim.

Çocuk Sevilla alt yapı ürünü renktas dediğine katılıyorum ama özellikle Zagreb,hajduk buraları takip etmek gerekiyor piyasa'ya çıkmadan uygun maliyetle alabiliriz. misal slovakya takımı trencin var Belçika takımları buradan çok transfer yapıyor adamlar Afrika'dan getiriyor bunlarda onlardan 700-800 bin euro gibi komik rakamlara alıyor. İlk aklıma gelenler leon bailey,moses simon
Bravo hocam

altyapıysa daha bile güzel örnek (çocuğu bilmiyorum ben ismen) - kendi altyapını hatırlatmalı biraz , herifler koup oynatıyor ...sen anca boluda salıyorsun.

kimsede ligdeki baskı - bu fenerliler vs demesin ... kaç tane maçın var - planlayarak, özen göstererek oynatırsın.

önemli olan vitrine çıkmadan alıp geliştrimekte işte- çocuğun videosunda kaç tane genç takım videosu var. bir süreçten geçerek bugüne hazırlanmış belli.

Leminadan kapak göndermesi

Resim

ankette juan lu'ya oy veren 17 kisi icinde herifi tanıyan var mı merak ediyorum.

Yalnız aslında kural böyle olmalı. O sene o turnuva içinde bildirilen oyuncular turnuva lisansı almalı takım değil.

Bunun haricinde de +3 hak devam etmeli.
kuralı öyle yapsalar paralı kulüplere daha çok avantaj olur yav

kim geliyorsa gelsin bu sene şampiyon olalım.
önümüzdeki sene işimiz zor. epey değişim olacak.

Biz cenk ergüne, hatipoğlu, kavukçuya kızıyoruz da asıl kızılması gereken baş sorumlu başkandır. Bu adamları dursun başımıza bela ediyor

Renktaş bizde genç yabancı oyuncu gelişmez. Yabancı sınırı var zaten bunlar bizim gireceğimiz işler değil. Scouting ve oyuncu geliştirme işi tamamen yerli oyuncular üzerinden ilerlemeli. Yabancıda nokta atışı yapmak zorundayız.

altyapıysa daha bile güzel örnek (çocuğu bilmiyorum ben ismen) - kendi altyapını hatırlatmalı biraz , herifler koup oynatıyor ...sen anca boluda salıyorsun.

kimsede ligdeki baskı - bu fenerliler vs demesin ... kaç tane maçın var - planlayarak, özen göstererek oynatırsın.
Alt yapı işi bizde zor ya olsa bile en az 10 yılımızı alır. Oynatmiyorsak kiralayalim en iyisi Belçika, Avusturya vs liglere biz gidiyoruz 2.3. liglere kiralıyoruz yav orada adam mı gelişir. Oralar cehennem gibi bizim takıntılı hocalar genelde tecrübeli 30 yaş üzeri adamları oynatıyor.
Bak bu çocuk benim kardeşimle beraber oynuyordu. Kardesimi izlemeye gittim bir kere bu çocuk dikkatimi çekti sonraları tekrar izlemeye gittim. Cocukta acayip bi teknik oyun görüşü vardı. hocası bunu sağ bek oynatiyordu kardeşime sordum o çocuğu niye sağ bek oynatiyor dedim hızlıymış devamlı git gel yapıyormuş.😂 Garibimin elinden tutan da olmadı oradan oraya savrulup durdu.

kupayı da oyuncular evine götürsün bari
Bu şekilde oyuncuya değer katarsın. Premium oyuncu statüsünde değerlendirilir.
Ligine göre premium sratüsünde değerlendirilir.
Şöyle düşün. Ş.ligi havuzunun oyuncusu.
Orta ve alt liglerin ş.liginde parlayan oyuncu otomatikman değerini yaratır.
Oyuncuşar ş.ligi oyuncu havuzunun içinde kalmak yada oraya girebilmek için çaba gösterir. Vs vs. futbol ekosisteminde bir değer yaratmak için hemde oyuncuların rahat bir şekilde kulüpler arası geçiş yapıp turnuva içinde kalabilmesi için bundan daha iyi bir yöntem bulamazsın.

Bir süre sonra ş. ligi seviyesine uygun oyuncular bu havuzda sürekli kalacağı için hem ligin hemde kulüplerin kalitesi daha da üst seviyeye çıkacak. Çıkmak zorunda kalacak.

Bu şekilde oyuncuya değer katarsın. Premium oyuncu statüsünde değerlendirilir.
Ligine göre premium sratüsünde değerlendirilir.
Şöyle düşün. Ş.ligi havuzunun takımı.
Orta ve alt liglerin ş.liginde parlayan oyuncu otomatikman değerini yaratır.
Oyuncuşar ş.ligi oyuncu havuzunun içinde kalmak yada oraya girebilmek için çaba gösterir. Vs vs. futbol ekosisteminde bir değer yaratmak için hemde oyuncuların rahat bir şekilde kulüpler arası geçiş yapıp turnuva içinde kalabilmesi için bundan daha iyi bir yöntem bulamazsın.

Bir süre sonra ş. ligi seviyesine uygun oyuncular bu havuzda sürekli kalacağı için hem ligin hemde kulüplerin kalitesi daha da üst seviyeye çıkacak. Çıkmak zorunda kalacak.
bi daha düşün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt